Ilves – AC Oulu vihje ja kertoimet

Ilves – AC Oulu
Ratinan Stadion
11/07/2022 – 18.00

Vihjemedia vihjeet – Ilves voittaa 

Vedonlyöntisivustot povaavat samaa tulosta*:

Ilves voittaa – Kerroin 1.85 –  @Mr Green

Ilves voittaa – Kerroin  1.65 – @iBet

Kertoimet vedettiin 06/07 klo. 17.12

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Ilves on pelannut odotusten mukaisen alkukauden ja saanut tulosta viidestä voitosta ja kolmesta tasurista.
  • Ilves hävisi Tampereella HIFK:lle, mutta iltaa edelsi voitto FC Lahdesta ja nopea revanssi HIFK:sta.
  • Ilveksellä on ollut lähiaikoina maalinteon haasteita, mutta tamperelaisten alakerta on ollut vahva.
  • Ilves on materiaaliltaan laadukas miehistö ja kuuluu taitojensa puolesta ylempään loppusarjaan.
  • AC Oulu on pelannut odotuksia paremman alkukauden ja onnistunut voittamaan myös viisi kertaa.
  • AC Oulu on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti KuPSia ja rumasti VPS:ää vastaan.
  • AC Oulun pelaaminen oli viimeksi karmeaa, ja vastustaja onnistui maalinteossa peräti kuusi kertaa.
  • AC Oulu kuuluu materiaaliltaan lähes Veikkausliigan häntäpäähän, joten vieraat ovat onnistuneet hyvin.
  • AC Oulu on kerännyt alussa liikaa pisteitä, ylisuorittanut ja nauttinut varianssin positiivisesta puolesta.
  • Ilvekselle on luvassa laadukasta pelattavaa. Tasokkaampi Ilves on noin 58 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves saa vastaansa AC Oulun. Tamperelaiset ovat pelanneet alkukaudella saldolla viisi voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti HIFK:ta vastaan ja voitollisesti samaa ryhmää vastaan. Tupsukorvien alkukausi on edennyt lähes odotusten ja materiaalin mukaisesti. Keltavihreiden rosteri on laadukas ja oikeuttaa ylempään loppusarjaan. Vierasjoukkue on pelannut odotuksia paremman alkukauden ja esiintynyt yllättävän hyvin. Laivastonsiniset ovat voittaneet myös viisi kertaa. Vieraiden suunta on ollut kuitenkin laskussa. Siitä karu esimerkki tuli viimeksi rumassa tappiossa VPS:ää vastaan. Pohjoisen ylpeys kuuluu materiaaliltaan hyvin lähelle Veikkausliigan putoamisviivaa.

Laadukas kotijoukkue palasi nopeasti voittojen pariin

Ilveksen alkukausi on edennyt lähes odotusten ja materiaalin mukaisesti. Kotijoukkue lähti Veikkausliigaan pelaamaan paikoista ylemmässä loppusarjassa, ja isäntien alkukaudessa on ollut monia hyviä asioita. Tamperelaiset ovat päässeet pisteiden makuun viiden voiton ja kolmen tasapelin myötä. Keltavihreät hävisivät viimeksi Tampereella HIFK:ta vastaan, vaikka vähintään tasapeli olisi kuvannut iltaa hyvin. Siihen tarjoutui myös lisäajalla hyvä mahdollisuus. Tupsukorvat palasi nopeasti voittojen pariin samaa miehistöä vastaan. Ottelun ainokainen syntyi heti illan alussa. Ilveksellä on hyvät saumat juhlia heti perään toista voittoa, sillä kotijoukkue on materiaaliltaan tulevaa vastustajaansa edellä, omaa paremmin laatua kentän molemmissa päissä ja omaa vahvemman taitotason.

Vieraat ylisuorittaneet ja olleet viime aikoina pulassa

AC Oulu on pelannut odotuksiin nähden mainion alkukauden ja ollut toistaiseksi yksi sesongin parhaista onnistujista. Laivastonsiniset ovat menestyneet yllättävän hienosti ja pystyneet pelaamaan enemmän kuin materiaalinsa mukaisella tasolla. Vieraat ovat voittaneet myös viisi kertaa ja ehtineet muun muassa napata koko pistepotin HJK:ta vastaan. AC Oulu on pelannut lähiaikoina tappiollisesti KuPSia ja VPS:ää vastaan. Vierasjoukkueella on riittänyt lähiaikoina vaikeuksia. Karu esimerkki nähtiin viimeksi, kun vastustaja onnistui maalinteossa kuusi kertaa. Pohjoisen ylpeys on kerännyt alkukaudella liikaa pisteitä, ylisuorittanut ja nauttinut varianssin positiivisesta puolesta. AC Oulun materiaali ja taitotaso eivät kuitenkaan ole sellaisia, että vierailta voisi odottaa pitkään sijoituksia näin korkealla.

Nappaa bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö