HIFK – Ilves vihje ja kertoimet

HIFK – Ilves
Bolt Arena
28/09/2022 – 18.00

Vihjemedia vihje – Ilves -0,5 maalin tasoituksella – Kerroin 1.80* Bet365

(Kertoimet vedettiin 21/09 klo. 12.20)

Parhaat kertoimet Veikkaus Bet365 Mr Green
HIFK voittaa 4.45* 4.00* 4.50*
Tasapeli 4.15* 3.60* 4.00*
Ilves voittaa 1.67* 1.75* 1.70*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HIFK on pelannut surkean sesongin, esiintynyt onnettomasti ja ollut yhä huonossa pelivireessä.
  • HIFK:n tilanteesta on vaikea löytää juuri hyvää sanottavaa, sillä isännät ovat olleet niin huonoja.
  • HIFK on kokenut tappioita käytännössä ottelusta toiseen ja saanut vain hyvin vähän ilonaiheita.
  • HIFK:n tekeminen ei ole ollut sellaista, että kotijoukkueella olisi sauma säilyttää sarjapaikkansa.
  • HIFK:n pelaaminen etenkin puolustuksessa on ollut liian monena iltana todella heikolla tasolla.
  • HIFK on kokenut taas parilla edellisellä kierroksella kaksi kovin rumaa ja hyvin selvää tappiota.
  • Ilves on ollut myös kaukana hyvästä, mutta vierasjoukkueen tilanne on sentään paljon parempi.
  • Ilves on pelannut parilla edellisellä kierroksella tasapelin FC Interin kanssa ja hävinnyt VPS:lle.
  • Ilveksellä on riittänyt myös parannettavaa, mutta tamperelaisten kuuluisi olla silti nyt vahvoilla.
  • Ilvekselle löytyy laadukasta pelattavaa. Vahvempi Ilves on noin 58 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Veikkausliigassa HIFK kohtaa Ilveksen. Kotijoukkueen kausi on ollut surkea, isännät eivät ole saaneet juuri yhtään onnistumisia ja olleet myös viime aikoina kurjassa pelivireessä. Helsinkiläiset ovat kokeneet taas pelkkiä tappioita ja olleet oikeutetusti surkeita. Punapaidat pelasivat maajoukkuetauon alla taas huonosti, kun AC Oulu teki parissa taistossa 10 maalia. Tähtirintojen tekeminen ei ole ollut sellaista, että stadilaiset voisivat pitää sarjapaikkansa. Vierasjoukkue on ollut myös kaukana hyvästä, mutta tamperelaisten tilanne on sentään parempi. Tupsukorvilla on ollut myös paljon parannettavaa, mutta vieraiden pelaaminen on ollut vahvempaa, vaikka alla on tappio VPS:lle.

Kurjat punapaidat pelanneet myös viime aikoina surkeasti

HIFK:n pelaaminen on ollut läpi kauden hyvin vaatimattomalla tasolla. Kotijoukkue on saanut vain niukasti ilonaiheita, esiintynyt kaikkea muuta kuin edes välttävästi ja kokenut tappioita lähes ottelusta toiseen. Helsinkiläisten pelaamisessa ei ole ollut taas viime aikoina mitään järkeä. Stadilaiset pelasivat maajoukkuetauon alla kahdesti AC Oulua vastaan ja kokivat kaksi rumaa tappiota. Omissa soi yhteensä vaatimattomasti toistakymmentä kertaa. HIFK on parempi miehistö mitä isäntien tulokset antavat ymmärtää, mutta kotijoukkueen tekemisessä ei ole muuten mitään ideaa. Isäntien pelaaminen on varsinkin puolustuksessa sellaista sotkua, että jopa AC Oulu tekee kahdessa ottelussa 10 maalia.

Vierasjoukkueen on palattava Helsingissä voittojen pariin

Ilveksen kausi on edennyt myös kaikkea muuta kuin vahvasti, ja vierasjoukkueen kohdalla oli yllättävää, että tamperelaiset eivät yltäneet Mestaruussarjaan. Keltavihreät ovat pelanneet kiistatta odotuksia heikomman kauden, mutta pirkanmaalaiset eivät ole toisaalta ansainneet juuri enempää. Ilves on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tasapelin FC Interin kanssa ja tappiollisesti VPS:ää vastaan. Vierasjoukkue on ollut etenkin Tampereella vaisussa pelivireessä. Pirkanmaalaisten onnistumiset ovat olleet muutenkin vähissä. Vieraiden materiaalilla pitäisi pystyä vihdoin parempaan. Ilvekselläkin riittää monella tavalla parannettavaa, mutta tamperelaiset ovat nyt edes lähellä voittoa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö