FC Porto – Inter vihje ja kertoimet

FC Porto – Inter
Estádio do Dragão
14/03/2023 – 22.00

Vihjemedia vihje – FC Porto voittaa – Kerroin 2.67* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 13/03 klo. 17.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
FC Porto voittaa2.54*2.60*2.67*
Tasapeli3.25*3.50*3.47*
Inter voittaa2.64*2.63*2.74*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Porto hävisi otteluparin ensimmäisen taiston Interin vieraana vähämaalisesti numeroin 1-0. Ainokainen syntyi noin kymppi ennen päätöstä.
  • FC Porto pelasi otteluparin avauksessa hyvän illan, mutta Inter vei kuitenkin maaliodottamat lievästi ja ansaitsi voittonsa pienellä marginaalilla.
  • FC Portolla oli Interin vieraana puitteet venyä myös tasapeliin, mutta tärkeän Otavion punainen kortti oli portugalilaisten kannalta paha juttu.
  • FC Porton tekeminen on ollut otteluparin avauksen jälkeen odotetun vahvaa, ja kotijoukkueella on alla kotimaan voitot Chavesista ja Estorilista.
  • Inter on ollut lähiaikoina heikossa pelivireessä ja esiintynyt kaikkea muuta kuin edukseen. Italialaisten tekeminen on ollut yllättävän hengetöntä.
  • Inter koki vähän aikaa sitten tappion Bolognalle ja jatkoi samaa rataa Speziaa vastaan. Milanolaiset saivat sentään välissä voiton Lecceä vastaan.
  • Interin tekeminen ei tällä hetkellä vakuuta lainkaan, vaikka vierasjoukkue olisi ansainnut muun muassa viimeksi Speziaa vastaan koko pistepotin.
  • Interin itseluottamus ei varmasti ole viime aikojen tuloksista johtuen kaksinen, ja milanolaisten kuuluu olla Portugalin illassa pieniä altavastaajia.
  • Pelivalinnat tehdään FC Porton menestyksestä, jolle on luvassa pieniä ylikertoimia. FC Porto lähtee otteluun noin 38 prosentin ennakkosuosikkina.

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat, kun FC Porto isännöi Interiä. Otteluparin ensimmäinen taisto pelattiin Italiassa, jossa milanolaiset nappasivat voiton numeroin 1-0. Saapasmaalaiset lähtivät otteluparin avaukseen ennakkosuosikkina ja voittivat taiston maaliodottamien valossa lopulta ansaitusti, mutta ainokainen syntyi vasta noin kymppi ennen päätöstä. Romelu Lukaku onnistui maalinteossa lähellä ottelun loppua. Portugalilaisten on pakko voittaa otteluparin jälkimmäisessä taistossa. Kotijoukkueella on siihen hyvät mahdollisuudet ja omaa edelleen kaikki saumat mennä jatkoon. Hyvässä iskussa olevat isännät lähtevätkin jälkimmäiseen taistoon pienenä ennakkosuosikkina. Lisäksi siinä missä avauksen voitto meni sinällään oikealle miehistölle, mutta Nerazzurri ei ole esittänyt varsinkaan sen jälkeen juuri mitään. Italialaiset ovat saaneet vain yhden voiton, ja sekin tuli Leccestä. Vieraat kokivat viimeksi tappion Speziaa vastaan. Hieman aiemmin oli tullut tappio Bolognalle. Toki matkassa on ollut myös huonoa onnea, sillä esimerkiksi tuorein tappio ei tullut ansaitusti.

Portugalilaisilla yhä hyvät saumat mennä otteluparista eteenpäin

FC Porto lähti otteluparin ensimmäiseen koitokseen Italiassa ja ylipäätänsä koko ottelupariin altavastaajan asemassa. Portugalilaiset pelasivat Italiassa muuten hyvän ottelun, mutta vastustajan pitäminen maaleitta ei onnistunut aivan loppuun saakka. Kaveri voitti kuitenkin myös maaliodottamien valossa ansaitusti, joten isännät lähtevät toiseen otteluun oikeutetusti takaa-ajajan asemassa. Italian reissulta harmia toi myös tärkeän Otavion punainen kortti. FC Porto on ollut Milanon vierailun jälkeen odotetun vahvassa pelivireessä. Kotijoukkue on esiintynyt kotimaan pääsarjassa kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Chavesia ja Estorilia vastaan. Molemmat voitot irtosivat maaliodottamien valossa ansaitusti. Isännät olivat kuitenkin ehtineet kärsiä myös yhden yllättävän työtapaturman, kun ottelu Gil Vicenteä vastaan päättyi vastustajan jättimäiseen yllätysvoittoon. Toki vastustajalla oli mukana myös hyvää onnea. FC Porto pääsee otteluparin jälkimmäiseen taistoon hyvästä paikasta ja omaten kaikki saumat rakentaa itselleen vahvat puitteet yltää Mestarien liigassa vielä eteenpäin.

Vierasjoukkue ollut viime aikoina yllättävän heikossa pelivireessä

Siinä missä Inter voitti otteluparin ensimmäisen kohtaamisen, niin milanolaiset eivät ole olleet sen jälkeen lainkaan hyvässä pelivireessä. Italialaiset ovat esiintyneet vaisusti ja kokeneet kaksi yllättävää tappiota ja yhden voiton surkeaa Lecceä vastaan. Sekään ei tullut vakuuttavan pelaamisen päätteeksi. Vieraat ovat pelanneet lähiaikoina tappiollisesti Bolognaa ja Speziaa vastaan. Viimeksi tullut tappio ei kuitenkaan ollut maaliodottamien valossa ansaittu. Ottelun olisi pitänyt päättyä toisin päin, mutta se ei kuitenkaan muuttanut sitä, että Nerazzurri ei ole jättänyt itsestään hyvää kuvaa ja ei pääse jatkamaan otteluparia niin hyvästä tilanteesta kuin saattoi vielä kuvitella vähän aikaa sitten. Viimeksi ottelussa nähtiin muun muassa epäonnistunut rankkari. Ratkaisu syntyi viitisen minuuttia ennen illan päätöstä. Inter ei vakuuta tällä hetkellä yhtään, ja vaikka vierasjoukkue on otteluparissa maalin johdossa, niin italialaisten nykyisellä tekemisen tasolla vieraille on luvassa hyvin hikinen ja vaikea Portugalin ilta. Interin ei pidä olla lähes tasabuukissa, vaan italialaisten tulee olla lieviä altavastaajia.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.