FC Lahti – FC Inter vihje ja kertoimet

FC Lahti – FC Inter
Lahden Stadion
02/07/2022 – 18.00

Vihjemedia vihje – FC Inter voittaa – Kerroin 2.10 –  @Jetbull

Siirry Jetbull

Kertoimet vedettiin 23/06 klo. 12.45

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Lahti on pelannut surkean alkukauden, esiintynyt hyvin heikosti ja ollut vaisussa pelivireessä.
  • FC Lahti ei ole esiintynyt vielä yhtään rosterinsa mukaisesti ja ollut jopa oudon huonossa iskussa.
  • FC Lahti on kokenut lukuisia ongelmia kentän molemmissa päissä ja pelannut myös virheherkästi.
  • FC Lahti pelasi juhannuksen alla juuri FC Interiä vastaan, jolloin Mustat Kuhnurit esiintyi kurjasti.
  • FC Lahdelle tehtiin viimeksi viisi maalia, ja myös Ilvestä vastaan pelatussa illassa omissa soi liikaa.
  • FC Inter on pelannut laadukkaan alkukauden, esiintynyt isoksi osaksi hyvin ja tehnyt hyvää jälkeä.
  • FC Inter jäi Ilveksen ja SJK:n kanssa voitoitta, mutta vieraat olisivat ansainneet jo niistä enemmän.
  • FC Interin hyvästä ratkaisuvoimasta saatiin komea esimerkki viimeksi heikkoa FC Lahtea vastaan.
  • FC Interille on luvassa laadukasta pelattavaa. FC Inter on vähän yli 50 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Lahti saa vastaansa FC Interin. Kotijoukkue on pelannut surkean alkukauden, esiintynyt vaisusti ja ollut toistaiseksi yksi suurista pettymyksistä. Isäntien pelaaminen on ollut läpi alkukauden vaatimatonta ja ei ole tarjonnut mahdollisuuksia saada juuri parempaa menestystä. Mustapaitojen tekeminen on ollut jopa yllättävän huonoa ja varsinkin alakerran osalta pahimmillaan tuuliajolla. Siitä hyvä esimerkki saatiin viimeksi, kun juuri turkulaiset tekivät Mustille Kuhnureille viisi maalia. Vierasjoukkue on pelannut hyvän alkukauden ja pelannut lähelle materiaalinsa mukaisesti. Sinimustat kuuluvat heti kärjen alle ja olisivat ansainneet enemmän tulosta jo ennen viime kierrosta.

Kotijoukkueen tekeminen kaipaa nopeaa parannusta

FC Lahden alkukaudesta ei ole jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa. Kotijoukkue on pelannut kurjan alkukauden ja esiintynyt kaikkea muuta kuin edes välttävästi. Isännät ovat olleet suurissa ongelmissa ja joutuneet varsinkin puolustuksen kanssa pulaan. Lahtelaisten tekeminen on ollut yllättävän vaisua ja virheherkkää. Siitä hyvä esimerkki nähtiin viimeksi juuri FC Interiä vastaan, kun vastustaja onnistui maalinteossa viisi kertaa. FC Lahti on toki tuloksiaan parempi miehistö ja ei voi pelata loputtomiin näin huonosti, mutta kotijoukkueen tämän hetken tilanne aiheuttaa myös jatkoon useita kysymysmerkkejä. Alisuorittaneet isännät eivät ole esiintyneet yhtään taitojensa mukaisesti ja joutuvat taas kovaan testiin.

Vieraat pelanneet odotetun alkukauden ja olleet hyviä

FC Inter on pelannut odotusten mukaisen alkukauden ja esiintynyt hyvin edukseen. Vierasjoukkue lähti Veikkausliigaan pelaamaan paikoista heti kärjen alla ja on esiintynyt alkukaudella materiaalinsa kaltaisesti. Turkulaiset ovat tehneet suureksi osaksi hyvää jälkeä kentän molemmissa päissä. Vieraat jäivät Ilveksen ja SJK:n kanssa ilman voittoja, mutta raitapaidat olisivat ansainneet jo silloin enemmän tulosta. Viimeksi FC Lahti meni nurin neljän maalin erolla. FC Inter on rosterinsa puolesta paljon isäntiä parempi miehistö, ja vaikka turkulaiset matkustavat nyt lahtelaisten vieraaksi, niin illassa on yksi ennakkosuosikki. Jos vieraat pystyvät pelaamaan samalla tasolla kuin viimeksi, niin edessä on uusi voitto.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö