FC Inter – SJK vihje ja kertoimet

FC Inter – SJK
Veritas Stadion
06/08/2022 – 17.00

Vihjemedia vihje – SJK voittaa – Kerroin 4.00* Jetbull

(Kertoimet vedettiin 01/08 klo. 12.50)

Parhaat kertoimet Jetbull STS Bet Veikkaus
FC Inter voittaa 1.78* 1.85*
x
Tasapeli 3.50* 3.53* x
SJK voittaa 4.00* 3.97* x

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Interin kausi on ollut selkeä pettymys, vaikka isännät ovat olleet toki ajoittain hyvässä iskussa.
  • FC Inter on tippunut Veikkausliigassa jo kahdeksanneksi ja kärsinyt yllättävän isoista ongelmista.
  • FC Inter on pelannut viimeksi pisteittä FC Hakaa ja FC Honkaa vastaan. Samoin kävi Euroopassa.
  • FC Inter ei ole niin heikko mitä sarjataulukko kertoo, sillä isännät ovat olleet tauluaan vahvempia.
  • SJK:n tekeminen on mennyt alkukaudesta paljon paremmaksi ja sisältänyt myös enemmän tulosta.
  • SJK on ollut viime aikoina hyvässä iskussa ja alkanut saada onnistumisia etenkin hyökkäyspäässä.
  • SJK on rosteriltaan lähes FC Interin veroinen, vaikka vieraiden kausi lähti liikkeelle kovin vaisusti.
  • FC Inter ja SJK ovat tällä hetkellä todella lähellä toisiaan, joten sinimustia yliarvostetaan selkeästi.
  • SJK:lle löytyy ylikertoimia. SJK voittaa vähän yli 30 pinnalla. Luvassa on myös hyviä surebetsejä!

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Inter isännöi SJK:ta. Kotijoukkue on pudonnut sarjataulukossa jo kahdeksanneksi ja ollut viime aikoina heikossa pelivireessä. Isännät ovat pelanneet kolmella edellisellä kierroksella pisteittä ja jäivät jalkoihin myös Euroopan kentillä. Turkulaisten otteet ovat olleet maaliodottamissa tuloksiaan parempia, mutta sinimustat eivät ole pelanneet silti taitojensa mukaisesti. Vierasjoukkueen suunta on ollut selvässä nousussa. Seinäjokelaisten kausi alkoi heikosti, mutta vieraat ovat alkaneet saada varsinkin hyökkäyspäässä jo hyvin onnistumisia. Kerholla on alla voitto AC Oulusta.

Kotijoukkue ollut heikossa pelivireessä ja esiintynyt huonosti

FC Inter on ollut viime aikoina heikossa pelivireessä ja kärsinyt yllättävän suurista ongelmista. Kotijoukkue ei ole ollut lainkaan hyvässä iskussa ja joutunut poistumaan kentältä ilman pisteitä materiaaliinsa nähden jo liian useasti. Turkulaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti FC Hakaa ja FC Honkaa vastaan. Sinimustat käytännössä lahjoittivat Valkeakoskella voiton vastustajan eduksi. FC Inter on pelannut maaliodottamissa tuloksiaan paremmin ja olisi ansainnut vahvempaa menestystä, mutta kotijoukkue ei ole ollut silti rosterinsa mukaisessa iskussa ja esiintynyt kaikkea muuta kuin hienosti. Sinimustien urakka ehti loppua aivan liian nopeasti myös Euroopan kentillä.

Vieraiden suunta selkeässä nousussa ja tulosta alkanut tulla

SJK:n alkukausi starttasi vaikeasti, mutta vierasjoukkueen suunta on ollut viime aikoina hyvässä nousussa. Seinäjokelaiset ovaet alkaneet saada hienosti onnistumisia varsinkin hyökkäyspäässä. Vieraiden pelaaminen on mennyt muutenkin parempaan suuntaan. Kerho on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Lahtea ja AC Oulua vastaan. Molemmat voitot irtosivat tapahtumien mukaisesti. SJK kuuluu materiaaliltaan taas hieman kärjen taakse ja voi olla viime aikoihin tyytyväinen. Vierasjoukkueen rosteri on hyvin samaa tasoa FC Interin kanssa, ja tällä hetkellä Kerho on pelivoimaltaan enintään vähän isäntien takana. Seinäjokelaisten fiilis on myös kiistatta hyvässä jamassa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö