FC Inter – FC Haka vihje ja kertoimet

FC Inter – FC Haka
Veritas Stadion
28/09/2022 – 18.00

Vihjemedia vihje – FC Inter -0,5 maalin tasoituksella – Kerroin 2.28* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 21/09 klo. 12.45)

Parhaat kertoimet Veikkaus Bet365 Mr Green
FC Inter voittaa 2.04* 2.20* 2.25*
Tasapeli 3.60* 3.30* 3.35*
FC Haka voittaa 3.40* 2.90* 3.15*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Inter on mukana Mestaruussarjassa, mutta kotijoukkueen kausi on ollut kuitenkin pettymys.
  • FC Inter on yltänyt parin cupin finaaliin, mutta isännät eivät ole olleet Veikkausliigassa vahvoja.
  • FC Inter on materiaaliltaan yhä tasokas miehistö, joten kotijoukkueen pitäisi pystyä parempaan.
  • FC Inter pelasi äsken sarjassa tasurin Ilveksen kanssa ja jäi Suomen Cupin finaalissa toiseksi.
  • FC Inter antoi päävalmentajalleen potkut ja pyrkii muuttamaan vielä loppukauden suuntaansa.
  • FC Haka on pelannut onnistuneen kauden ja pelannut enemmän kuin materiaalinsa mukaisesti.
  • FC Haka on esiintynyt kahdella viime kierroksella voitollisesti FC Honkaa ja FC Lahtea vastaan.
  • FC Haka pääsee otteluun hyvästä tilanteesta, mutta vieraiden rosteri on silti FC Interiä jäljessä.
  • FC Interin materiaalilla on selvää, että isännät eivät voi pelata monesti näin selvästi alakanttiin.
  • FC Interille löytyy kaikesta huolimatta laadukasta pelattavaa. FC Inter voittaa noin 47 pinnalla.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Inter isännöi FC Hakaa. Kotijoukkueen kausi on kaksijakoinen, sillä turkulaiset ovat pelanneet kahden cupin finaaleissa, mutta isännät eivät ole onnistuneet Veikkausliigassa. Sinimustat eivät ole pelanneet materiaalinsa mukaisesti ja jääneet kauaksi kärkikolmikosta. FC Inter pelasi viimeksi sarjassa tasan Ilveksen kanssa ja hävisi Suomen Cupissa KuPSille. Samalla turkulaiset antoivat päävalmentajalleen potkut. Vierasjoukkue on ollut odotuksia parempi, ja valkeakoskelaiset ovat olleet myös lähiaikoina iskussa. Valkopaidat voittivat viimeksi FC Hongan ja FC Lahden. Vieraiden rosteri on silti isäntiä jäljessä, vaikka sitä voi olla vaikea nyt havaita.

Turkulaiset maajoukkuetauolle yhä hankalassa tilanteessa

FC Interin kaudessa on ollut muutamia hyviä asioita, mutta kotijoukkue on pelannut kuitenkin suureksi osaksi alakanttiin. Isännät ovat esiintyneet vain satunnaisesti materiaalinsa mukaisesti ja jääneet kauaksi kärkipään miehistöistä. Sinimustat pelasivat viimeksi Veikkausliigassa pistejaon Ilveksen kanssa ja esiintyivät sen jälkeen Suomen Cupin huipennuksessa KuPSia vastaan. Vastustaja voitti vasta lopun maalilla, mutta paremmuudesta ei jäänyt silti kahta sanaa. FC Inter antoi Suomen Cupin finaalin jälkeen päävalmentajansa lähteä, ja kotijoukkue yrittää kääntää vielä loppukauden kurssiaan vähän muuttuneella taustatiimillä. Turkulaisten rosteri on kaikesta huolimatta aidosti yhä todella hyvä.

Hyvävireisten vieraiden kausi edennyt odotuksia paremmin

FC Haka on pelannut hienon kauden, esiintynyt komeasti edukseen ja ollut yksi Veikkausliigan parhaista onnistujista. Vierasjoukkue on pystynyt pelaamaan valtaosaksi enemmän kuin materiaalinsa mukaisella tasolla ja saamaan onnistumisia laajalla rintamalla. Valkeakoskelaiset lähtivät maajoukkuetauolle hyvässä pelivireessä napattuaan voitot FC Honkaa ja FC Lahtea vastaan. Varsinkin täysi pistepotti FC Hongasta oli komea onnistuminen. FC Haka pääsi maajoukkuetauolle hienosta tilanteesta, mutta vierasjoukkueen materiaali ei ole kaikesta huolimatta FC Interin tasoinen. Valkeakoskelaiset ovat olleet paremmassa pelivireessä, mutta vieraat ovat silti kiistatta altavastaajia.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö