FC Haka – IFK Mariehamn vihje ja kertoimet

FC Haka – IFK Mariehamn
Tehtaan kenttä
07/06/2024 – 18.00

Vihjemedia vihje – FC Haka voittaa – Kerroin 1.95* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 07/06 klo. 12.40)

Parhaat kertoimetVeikkausVivatbetBet365
FC Haka voittaa1.88*1.95*1.83*
Tasapeli3.75*3.74*3.50*
IFK Mariehamn voittaa3.80*3.70*3.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Haka on pelannut kahdella edellisellä kierroksella täyden pistepotin merkeissä AC Oulusta ja tappiollisesti FC Interiä vastaan.
  • FC Haka nappasi toiseksi edellisestä ottelustaan maalijuhlien päätteeksi tulleen voiton, mutta viimeksi Turun reissu ei ollut hyvä.
  • FC Hakan isoimmat ongelmat ovat löytyneet puolustuksesta. Kotijoukkueen alakerta on ollut viime aikoina selkeästi vaikeuksissa.
  • FC Hakalle on mennyt kolmella edellisellä kierroksella toistakymmentä osumaa, mutta mukana on ollut todella kovaa viimeistelyä.
  • IFK Mariehamn pelasi viimeksi yhden alkukauden parhaan ottelunsa ottamalla yllättäen parin maalin erolla tulleen voiton SJK:sta.
  • IFK Mariehamn sai viimeksi toki odotuksiin nähden komean voiton, mutta SJK olisi ansainnut yltää otteiltaan vähintään tasapeliin.
  • IFK Mariehamn löytyy seitsemänneltä paikalta, mutta vierasjoukkue on ylisuorittanut ja kerännyt otteisiinsa nähden liikaa pisteitä.
  • FC Hakan kuuluu olla kotonaan selkeä ennakkosuosikki. Valkeakoskelaiset nappaavat täyden pistepotin noin 53 prosentin arviolla.

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät FC Haka ja IFK Mariehamn. Kotijoukkue nappasi toiseksi edellisellä kierroksella voiton AC Oulua vastaan, kun valkeakoskelaiset olivat parempia seitsemän maalia sisältäneen koitoksen päätteeksi. Valkopaidat jäivät kuitenkin viimeksi ilman menestystä, kun taisto FC Interiä vastaan päättyi kahden maalin tappioon. Pirkanmaalaisten suurimmat ongelmat ovat löytyneet puolustuksesta. Omiin on mennyt viime otteluissa aivan liikaa osumia. Ongelmat alkoivat käytännössä Ilvestä vastaan. Silloin vastustaja onnistui maalinteossa peräti viisi kertaa. Vastustajat ovat tehneet kolmella edellisellä kierroksella toistakymmentä osumaa. Mukana on ollut toisaalta tapahtumien valossa myös todella kovaa viimeistelyä. Vierasjoukkueen alkukausi on mennyt vähintään pienen ylisuorittamisen ja liikaa pisteitä sisältäneen pistepussin muodossa. Saarelaiset eivät ole pelivoimaltaan niin hyviä mitä sijoitus seitsemäntenä kertoo. Vieraat pelasivat kuitenkin viimeksi yhden alkukauden parhaista otteluistaan, kun koitos SJK:ta vastaan päättyi kahden maalin voittoon.

Kotijoukkueella kertoimiaan paremmat saumat palata voittoihin

FC Haka on pelannut viime aikoina todella viihdyttäviä otteluita, joissa varsinkin vastustajat ovat päässeet viimeistelemään maaleja kovaan tahtiin. Valkeakoskelaisten alakerta on ollut edellisellä kolmella kierroksella pulassa, sillä vaikeudet alkoivat jo Ilvestä vastaan ja jatkuivat AC Oulua ja FC Interiä vastaan. Pienenä puolustuksena voi sanoa, että vastustajat ovat tehneet tapahtumien valossa maaleja kovalla prosentilla. Vastustaja pääsi viimeksi tauolle kahden maalin johtoasemassa. Vastustaja oli alun perin toki ennakkosuosikki, mutta heikosta alkukaudestaan johtuen Turussakin vain lieväkö voittajaehdokas. Taisto ratkesi reilun tunnin kohdalla tulleeseen kolmanteen osumaan. Yhdestä kavennuksesta ei ollut enää apua. FC Haka operoi yhä ilman Liam Hughesia, Rodrigo Macedoa ja Imani Lanquedocia. Kotijoukkueen valmistautuminen ja treenit ovat menneet kuitenkin edellisen kierroksen jälkeen hyvin. FC Haka on materiaaliltaan ja taitotasoltaan IFK Mariehamnia pykälän parempi ryhmä, joten isänniltä on lupa odottaa Valkeakoskella ottelun hallintaa ja kontrollointia.

Saarelaiset pelanneet tuloksiaan heikomman alkukauden

IFK Mariehamn on pelannut alkukaudesta pistepussinsa valossa pirteästi ja löytyy seitsemänneltä paikalta. Vierasjoukkue ei ole ollut kuitenkaan otteidensa kannalta niin korkealle kuuluva miehistö, sillä saarelaiset ovat keränneet liikaa pisteitä ja ylisuorittaneet. Mukana on ollut tapahtumien valossa onnekkaasti tulleita pistesuorituksia. Vieraat olivat viimeksi odotuksiin nähden erinomaisessa pelivireessä ottamalla kahden maalin voiton SJK:ta vastaan. Numerot eivät toisaalta kuvanneet iltaa kaksisesti. Vastustaja oli tapahtumien valossa vähintään tasapelin ansainnut miehistö. Viimeksi ottelu meni vielä tauolle maaleitta, mutta ahvenanmaalaiset osuivat sen jälkeen lyhyen ajan sisään pari kertaa. Osumat tulivat toisistaan neljän minuutin sisällä. IFK Mariehamnin todellinen suoritustaso on alempi mitä nykyinen sijoitus kertoo, ja vierasjoukkueen kuuluu lähteä Valkeakosken taistoon selkeänä altavastaajana. FC Haka nappaa täyden pistepotin yli kerran kahdesta, joten IFK Mariehamniin on löytynyt liikaa luottoa. Vierailla on ollut onnettaren apujakin kuten nähtiin viimeksi SJK:ta vastaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.