FC Haka – AC Oulu vihje ja kertoimet

FC Haka – AC Oulu
Tehtaan kenttä
14/04/2023 – 18.00

Vihjemedia vihje – FC Haka voittaa – Kerroin 2.40* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 13/04 klo. 17.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
FC Haka voittaa2.26*2.38*2.40*
Tasapeli3.35*3.10*3.38*
AC Oulu voittaa3.10*2.75*3.18*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Haka aloitti Veikkausliigan pelaamalla tappiollisesti SJK:ta vastaan, vaikka valkeakoskelaiset olisivat ansainneet vähintään tasapelin.
  • FC Haka ei jäänyt Veikkausliigan avauksessa maaliodottamien valossa heikommaksi miehistöksi, ja SJK:n ei olisi kuulunut ottaa voittoa.
  • FC Haka pelasi itsensä viime kaudella upeasti europaikoille, mutta kotijoukkueelta on hankala odottaa nyt aivan vastaavia suorituksia.
  • FC Haka menetti viime kauden jälkeen hyökkäyspään tehoja Lee Erwinin vuoksi, mutta isäntien rosteri ei ole muuten juuri heikentynyt.
  • AC Oulu pelasi Veikkausliigan ensimmäisellä kierroksella KTP:ta vastaan voittaen ansaitusti. Laivastonsiniset olivat kiistatta vahvempia.
  • AC Oulu on edellistä kautta parempi miehistö ja eteni jo Liigacupin finaaliin, mutta samalla vierasjoukkue on kokenut selviä muutoksia.
  • AC Oulu on materiaaliltaan ja pelivoimaltaan Veikkausliigan keskikastia, ja vierasjoukkueen alkuvuosi ja kevät ovat olleet onnistuneita.
  • AC Oulu on erittäin lähelle FC Hakan tasoinen nippu, mutta kotijoukkue on silti arvostettava vielä aavistuksen paremmaksi ryhmäksi.
  • Pelivalinnat tehdään FC Hakalle, jolle on luvassa laadukasta pelattavaa. FC Haka lähtee otteluun noin 43 prosentin ennakkosuosikkina.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Hakaa isännöi AC Oulua. Kotijoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti SJK:ta vastaan, vaikka pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. Maaliodottamat ja pelilliset otteet menivät lievästi valkeakoskelaisille, mutta vastustaja onnistui viimeistelemään kovalla prosentilla ja nappaamaan täyden pistepotin hieman tapahtumien vastaisesti. FC Haka on kokenut viime kaudesta pientä heikennystä, mutta kotijoukkueen sijoitukseen ei pitäisi olla tiedossa selvää pudotusta. Lee Erwinin lähtö on silti vaikeasti paikattavissa. Vierasjoukkueen alkuvuosi ja kevät ovat sujuneet hienosti, sillä laivastonsiniset pelasivat itsensä jo Liigacupin finaaliin. Vieraat esiintyivät ensimmäisellä kierroksella KTP:tä vastan ja voittivat ansaitusti. Pohjoisen ylpeys oli myös maaliodottamissa parempi miehistö, joskin voiton olisi pitänyt irrota maalilla. AC Oulu on materiaaliltaan ja pelivoimaltaan Veikkausliigan keskikastia ja hyvin lähelle valkopaitojen tasolla. Vierasjoukkue on kokenut kuitenkin selviä muutoksia, ja esimerkiksi oululaisten alakerta on mennyt pääasiassa uusiksi.

Kotijoukkue koki avauksessa ansaitsemattoman tappion

FC Haka oli yksi viime kauden suurista onnistujista, sillä kotijoukkue nappasi viimeisen europaikan ja esiintyi muutenkin komeasti. Valkeakoskelaiset tekivät viime kaudella hienoa jälkeä ja yllättivät varmasti itsensäkin positiivisella tavalla. Pirkanmaalaiset lähtivät uuteen kauteen hieman heikentyneinä, mutta ei yhtä pelaajaa lukuun ottamatta merkittävästi. Hyökkäyspäässä kovaa jälkeä tehnyt Lee Erwin siirtyi muihin maisemiin, joten valkopaitojen hyökkäyspäästä lähti paljon maaleja. FC Haka aloitti matkansa Veikkausliigassa pelaamalla vieraissa SJK:ta vastaan, mutta ottelu päättyi vastustajan ansaitsemattomaan voittoon. Valkeakoskelaiset olivat maaliodottamien valossa ja pelillisesti hieman parempia ja olisivat ansainneet pisteitä. Vastustaja onnistui viimeistelemään kovalla tehokkuudella, mutta pirkanmaalaisten peliesitys oli silti hyvä. FC Haka on päässyt harjoittelemaan vihdoin uloskin, ja kotijoukkueelta on lupa odottaa heti ensimmäisen kierroksen epäoikeudenmukaisen tappion jälkeen hyviä otteita myös Tehtaan kentällä. Isäntien kuuluu olla kertoimiaan isompi ennakkosuosikki.

Vierasjoukkueen alkuvuosi ja kevät edenneet komeasti

AC Oulu on ollut läpi alkuvuoden ja kevään vahvassa pelivireessä. Vierasjoukkue esiintyi Liigacupissa mainiosti ja ylsi aina finaaliin saakka. Laivastonsiniset eivät kuitenkaan pärjänneet siellä enää odotetusti HJK:ta vastaan, vaikka ottelu oli pitkään maaleitta. Oululaisten prosessi on mennyt oikeaan suuntaan, joskin vieraat ovat kokeneet selkeitä muutoksia muun muassa puolustuksessa. Alakerta on mennyt pääasiassa uusiksi. Pohjoisen ylpeys on muuten edellistä kautta parempi miehistö niin materiaaliltaan kuin pelivoimansa puolesta. AC Oulu esiintyi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti KTP:tä vastaan ja voitti ansaitusti. Laivastonsiniset olivat myös maaliodottamien valossa parempi miehistö ja eteni oikeutetusti täyteen pistepottiin. Sen olisi toisaalta pitänyt tulla maalin erolla. AC Oululta on lupa odottaa taktisesti joustavaa pelaamista, mutta vierasjoukkue kohtaa toisella kierroksella huomattavasti paremman miehistön kuin Kotkassa. AC Oulu voi olla sesonkinsa alkuun enemmän kuin tyytyväinen, mutta vieraiden tulee olla silti Valkeakoskella kiistattoman altavastaajan asemassa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.