Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Esports

Esports vedonlyönti kasvaa ja on vihdoin noussut useamman tietoisuuteen varsinkin nyt kun Esports kertoimet ovat näkyvillä jo vedonlyöntitoimistoilla. Mistä on oikeastaan kyse?

Veikkaussivut ovat jo jonkin aikaa ottaneet mukaan Esports vedonlyöntikohteita palautuksella 93-97%. Esportia seruaavia ei vielä ole niin paljoa eikä ammattimainen vedonlyönti oikein osaa lajia vielä hyödyntää. Tästä syystä Esports vedonlyönti tulee olemaan monelle varmasti hyvä paikka löytää loistavia kohteita ja tehdä rahaa. Esport vedonlyönti ei erotu normaalista vedonlyönnistä. Tulosvetoa, tasoituskohteita ja joitakin muitakin erikoiskohteita löytyy, mutta pääpaino on tässäkin lajissa kumpi voittaa? Jotta lajin vedonlyönnistä voisi puhua kerrotaan lyhyesti vähän mistä on kyse, mitä Esports itse asiassa on?

Esports vedonlyönti

Esports

Esportsin edelläkävijät aloittelivat jo 90-luvullu nousi se suureksi vasta seuraavalla vuosikymmenellä. Kyseessä on useimmiten turnauksia, joissa pelataan elektronisia pelejä ( tietokonepelejä, konsolipelejä) toisia vastaan. Kyseinen kilpailumuoto on innostanut monet ja he seuraavat Esportsia mieluummin kun perinteistä urheilua. Jokainen löytää omansa. Perinteisiä Esports pelejä ovat StarCraft ja Counter Strike. Pelityyppejä joita pelataan ovat FPS, RTS ja MOBA. MOBA pelityypin pelejä ovat mm. tunnetut Dota 2, Warcraft, Starcraft 2 ja League of Legends.

  • FPS = Ensimmäisen persoonan ammuntapelit
  • RTS = Reaaliaikaiset strategiapelit
  • MOBA = Taisteluareenat (monipelit)

Lajissa pelataan suuria turnauksia. Koko laji on erittäin suurta jo maailmalla ja Suomessakin on omat piirit, jotka ovat aktiivisesti mukana. Lajissa liikkuu huikeat määrät rahaa jopa eikä voitto ole mitenkään merkityksetön taloudellisestikaan. Esimerkkinä kerrottakoon Seattlen valtavasta vuosittaisesta turnauksesta, The International, jossa jaetaan palkintorahaa jopa älyttömät yli 10 miljoonaa dollaria!

Pelaaminen onkin todella ammattimaista. Kilpailijat voivat jopa olla kuten joukkueissa tai talleissa, joissa huolehtii jokainen omasta osa-alueestaan. Onhan tärkeää, että tekniikka pelaa ja pelaaja voi keskittyä omaan osaamiseensa. Pelaajat saavat aidosti hyvää palkkaa ja voivat parhaillaan olla ammattilaisia ja pelaaminen on heidän työnsä. Siinä jälleen nykynuorisolle uusia tavoitteita. Miljonääriksi pelaamalla. Voiko vanhemmat enää sanoa, että tee jotain järkevää välillä? Ehkä ei siihen mennä sen enempää.

Esports suomeksi voisi olla tyyliin elektroniset pelit urheilu, joka tietenkään kuulostaa pöljältä, mutta kertoo mistä on kyse. Esports nimellä puhutaan kuitenkin lajista myös Suomessa. Lajin syntymaana pidetään Etelä-Koreaa, jossa pelaajat ovatkin menestyviä supertähtiä. Nykyään laji on jopa TV-laji ja se levittäytyy koko ajan lisää. Yksi suurimmista järjestäjistä Major League Gaming eli MLG on jopa tehnyt televisiosopimuksen TV-jätti ESPN:n kanssa.

Esports kertoimet

Esport vihjeet

Esport vihjeet ovat hitaasti, mutta varmasti myös lisääntymässä. Kertoimia ja kohteita on tarjolla yhä enemmän, mutta ainakin suuriin turnauksiin kuten Electronic Sports World Cup, World e-sport games, World Cyber Games ja Major League Gaming. Esports kertoimet tulevat varmasti tulevaisuudessa yhä useammalle vedonvälittäjälle. Lisätietoa alempana Esports kertoimista.

Esports vihjeet Vihjemediassa? Toivotaan että saadaan asiantuntija mukaan ja vihjeet mahdollisimman pian julki. Mikäli tilanne on juuri nyt selviää parhaiten sivulla veikkausvihjeet.

Esports vihjeet

Voittava Esports vedonlyönti

Kuten mikä tahansa vedonlyönti niin myös Esports vedonlyönti on kertoimista kiinni. Kannattaa vertailla kertoimia ja pelata tapahtuman paras kerroin. Näin voittaa pitkässä juoksussa merkittävästi enemmän.

Esports kertoimet

Esports kertoimet joita pelata. Esports bonukset vedonlyöntiin ja vVedonvälittäjiä jotka tarjoavat niitä sekä kertoimia:

Muut bonukset vedonlyöntiin sivulla vedonlyöntibonukset.

Esports bonukset

Lisää rahaa vedonlyöntiin? Vilkaise sivua VEDONLYÖNTIBONUKST.


Vihjemedia.com – Esports vedonlyönti, kertoimet, vihjeet ja tietoa. Mukana myös Esports vedonlyöntibonukset. Pelaa järkevästi ja voita paljon. Viihdy, sillä tämä on huikea vedonlyöntimuoto! Esports bonukset ovat hyvä paikka aloittaa! Artikkeli ja bonukset ylempänä. Peliä ja iloa. Ehkä ei urheiluvedonlyöntiä, mutta huikeaa jännitystä ja yhdessä olemisen tunnetta tarjolla!

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö