Espanja – Italia vihje ja kertoimet

Espanja – Italia
Veltins Arena
20/06/2024 – 22.00

Vihjemedia vihje – Italia tasapeli ei vetoa – Kerroin 2.66* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 20/06 klo. 10.45)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Espanja voittaa2.22*2.15*2.23*
Tasapeli3.15*3.20*3.12*
Italia voittaa3.55*3.70*3.85*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Espanja pelasi ensimmäisellä kierroksella tuloksellisesti vahvan ottelun nappaamalla selkeän voiton Kroatiaa vastaan.
  • Espanja oli Kroatiaa vastaan kolme maalia parempi, mutta numerot olivat tapahtumien valossa selkeästi liian suuret.
  • Espanjan ei olisi kuulunut voittaa pelillisesti ja maaliodottamien valossa kuin korkeintaan pienen marginaalin erolla.
  • Espanja ei ollut tapahtumiltaan hyvin tasaisessa avauksessaan lainkaan sellainen mitä lukemat antoivat ymmärtää.
  • Espanjalle olisi pitänyt mennä helposti yksi tai pari osumaa, mutta Kroatia ei saanut pelivälinettä mistään verkkoon.
  • Italia pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Albaniaa vastaan, vaikka ottelun alku oli Azzurrin kannalta vaikea.
  • Italia nappasi kuitenkin alkuhetkistä huolimatta pelillisesti ja maaliodottamissa ansaitusti ja odotetusti tulleen tulleen.
  • Italia nousi hyvin vaikeasta startistaan ja käänsi ottelun vartissa. Mukana oli muutenkin paljon laadukkaita hyökkäyksiä.
  • Hyvät pelivalinnat löytyvät Italian menestyksestä, joka voittaa tasapeli ei vetoa noin 40 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon EM-kisoissa toisensa kohtaavat Espanja ja Italia. Kyseessä on yksi lohkovaiheen eniten odotetuista otteluista. La Roja esiintyi avauksessaan voitollisesti kolmen maalin illassa Kroatiaa vastaan. Ottelun kaikki maalit viimeisteltiin ensimmäisellä jaksolla. Numerot eivät kuitenkaan kuvanneet iltaa pelillisesti ja maaliodottamien valossa kaksisesti. Kroatialla oli enemmän kuin hyvät saumat onnistua maalinteossa kerran tai pari ja välttää tappio. Espanja ei ollut ensimmäisellä kierroksella tapahtumien valossa kuin korkeintaan hieman vahvempi miehistö. La Rojan alakerta ei ollut lainkaan parhaimmillaan ja esiintyi muutenkin haparoivasti. Hallitseva mestari kohtasi Albanian siten, että vastustaja meni johtoon heti ensimmäisellä minuutilla. Saapasmaa käänsi kuitenkin ottelun ansaitusti ja odotetusti, vaikka Azzurri sai urakalleen vaikean startin. Voitto irtosi kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien valossa oikeutetusti. Sinipaidoilta esimerkiksi Federico Chiesan ja Federico Dimarcon yhteispeli toimi hienosti, ja joukkueelta nähtiin muutenkin monia laadukkaita hyökkäyksiä.

La Roja nappasi onnekkaasti tulleen selkeän voiton

Espanja lähti ensimmäiseen otteluunsa Kroatiaa vastaan tietysti ennakkosuosikkina ja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa lievästi vahvempi miehistö. Numerot eivät kuitenkaan kuvanneet iltaa kaksisesti. La Roja oli otteidensa kannalta vain hieman edellä, joten Kroatian olisi kuulunut onnistua maalinteossa jopa parikin kertaa ja toisaalta punakeltaisten viimeistellä pienemmällä prosentilla. Espanja onnistui maalinteossa ensimmäisellä jaksolla kolme kertaa, mutta silloin La Roja viimeisteli suhteettoman kovalla teholla. Espanja on tuonut pelaamiseensa aiempaa enemmän nopeita vastaiskuja, joista on vastuussa uusi päävalmentaja Luis de la Fuente. La Rojan pelaaminen ei ole nojannut enää niin vahvasti vain pallonhallintaan, vaan punakeltaiset ovat pyrkineet rakentamaan aiempaa monipuolisemmin hyökkäyksiä juuri myös nopeiden vastaiskujen kautta. Kyseessä on varmasti valtaosan mielestä viihdyttävämpi joukkue kuin edellisen valmennuksen alaisuudessa. On silti selvää, että Espanja ei pysty viimeistelemään turnauksen edetessä vastaavalla prosentilla kuin Kroatiaa vastaan.

Saapasmaa esiintyi avauksessaan odotusten mukaisesti

Italia pelasi ensimmäisellä kierroksella Albaniaa vastaan tilanteessa, jossa muut tulokset kuin saapasmaan voitot olisivat olleet suuria yllätyksiä. Sinipaidat nappasivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti ja odotetusti tulleen voiton, vaikka kuten todettu, niin taiston alku oli Azzurrin kannalta vaikea. Albania pääsi johtoon heti ensimmäisestä tilanteesta, mutta hallitseva mestari ei hätkähtänyt siitä millään tavalla. Italia pystyi rakentamaan runsaasti hyviä maalipaikkoja ja pitkiä hyökkäyksiä siten, että ottelu eteni valtaosaksi Azzurrin hallinnassa. Sinipaidat onnistuivat maalinteossa ensimmäisen vartin aikana jo kaksi kertaa ja käänsivät ottelun siten aikaisin. Italia on tällä kertaa enemmän haastajan asemassa, mutta toki poissaoloistakin kärsineen Azzurrin materiaali ja taitotaso kestävät yhä vertailua lähes mihin tahansa joukkueeseen. Parhaat pelivalinnat löytyvät Italian menestyksestä, sillä Azzurrille löytyy hyvää pelattavaa. On selvää, että Espanja lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta La Rojan kuuluu olla etenkin avauksen perusteella vain lievän voittajaehdokkaan asemassa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.