EM-kisat 2021: Voiko Suomi voittaa Tanskan?

Kampanja on päättynyt.

Jalkapallon EM-kisoissa Suomen urakka alkaa Tanskaa vastaan lauantaina 12.6. kello 19.00. Suomelle pelaaminen EM-kisoissa on valtavan upea asia ja palkinto pitkään loistavasti tehdystä työstä.

Unibetin erikoistarjous Tanska – Suomi otteluun

Nappaa korotettu kerroin 30.00 Suomen voitolle tai alle 2.5 maalille. Lisäksi vähintään 20 € talletuksella saat kylkiäisenä 100 käteiskierrosta.

Lunasta Unibetin erikoistarjous

Lue säännöt ja ehdot sivun alaosasta. 

Suomi lähtee EM-kisoihin yhtenä turnauksen heikoimmista joukkueista. Upeasta EM-paikan saavutuksesta huolimatta ennakkoarvioissa Huuhkajien mahdollisuudet sekä yksittäisessä ottelussa että lohkossa ovat ohuet. Suomen paras sauma yllätykseen on turnauksen alussa.

Etu Tanskan puolella

Suomen on pelattava aivan taitojensa ylärajoilla, onnistuttava joukkueena timanttisen hyvin ja saatava todennäköisesti myös Tanskalta apua, jotta Huuhkajilla on aito mahdollisuus taistella pisteistä. Tanska on yksi EM-kisojen mielenkiintoisimmista joukkueista, ja punapaidat ovat olleet erityisesti turnauksen alla komeassa pelivireessä.

Tanska voitti keväällä MM-karsinnoissa kolme ottelua maalierolla 14-0. Punapaidat pelasivat myös Kansojen liigassa vahvasti ja pitivät paikkansa A-sarjassa.

Tanskalta löytyy paljon menestykseen vaadittavia ominaisuuksia, ja juutit on ennakkosuosikki sijoittumaan lohkossa toiseksi. Tanskan puolustus on monien papereissa punapaitojen paras osa-alue, ja joukkueen maalilla huippuluokan Kasper Schmeichel on yksi turnauksen parhaista maalivahdeista. Keskikentällä Christian Eriksen, Thomas Delaney ja Pierre-Emile Højbjerg kuuluvat korkean profiilin pelaajiin.

Tanskan heikkoudet

Tanskan pieni heikkous löytyy hyökkäyspäästä, sillä juuttien kärkipää ei ole samalla viivalla muiden pelipaikkojen rinnalla. Martin Braithwaitella on aito sauma nousta avainhyökkääjän rooliin, mutta hänen uransa on ollut laskussa. Tanskan hyökkäyspää on myös muutenkin vain keskinkertainen ilman selkeitä kirkkaita tähtiä. Punapaidoilla on todennäköisesti vaikeuksia tehdä maaleja hyvin puolustaville joukkueille.

Huuhkajien mahdollisuudet

Suomen avainpelaajat ovat Euroopan huippulaatua ja kestävät vertailua lähes mihin tahansa toiseen joukkueeseen. Suomen johtohahmojen on otettava suurinta vastuuta heti ensimmäisessä ottelussa Tanskaa vastaan, ja Huuhkajilla on aito sauma pitää varsinkin Tanska pienissä maalimäärissä. Suomen valmistautuminen meni kuitenkin tuloksellisesti heikosti, sillä Huuhkajat on voittanut viimeksi marraskuussa Bulgarian.

Suomi ajoi sisään viime syksynä kolmen topparin systeemiä, jolla Suomi pelannee heti alussa Tanskaa vastaan. Huuhkajat lähtee luultavasti liikkeelle viiden alakerralla.

Suomen heikkoudet löytyvät nykyisessä systeemissä laidoilta, joten voi hyvin olla, että Huuhkajat muuttaa systeemiään myös kesken ottelun 4-4-2 muotoon. Suomi ei voi lähteä Tanskaa tai mitään muutakaan joukkuetta vastaan maalintekokilpailuun, joten Huuhkajien alakerran on toimittava alusta lähtien viimeisen päälle.

Arvio ottelun lopputuloksesta

Tanska lähtee otteluun lähes 65 prosentin ennakkosuosikkina. Suomella on vain noin kerran kolmesta sauma venyä pistejakoon, joten Huuhkajat lähtee otteluun vahvana altavastaajana. Suomi saa pelata kuitenkin pienemmillä paineilla ja odotuksilla kuin Tanska, mikä saattaa vaikuttaa juuttien peliesitykseen erityisesti turnauksen ensimmäisessä ottelussa.

*Saat korotetun kertoimen 30.00 Suomen voitolle TAI yhteensä alle 2.5 maalille Suomi-Tanska-otteluun 12.6.2021. Voit valita vain toisen korotetun kertoimen. Suurin sallittu veto: 1 €. Suurin sallittu voitto: 29 € +1 € panos. Yhdistelmävedot eivät ole sallittuja. Tarjous on voimassa 12.6.2021 kello 19.00 asti. Mikäli ensitalletuksesi on min. 20 €, saat 100 käteiskierrosta Legacy of Dead -peliin. Käteiskierrokset lisätään pelitilille 14.6.2021 kello 20.00 mennessä. Lue kaikki ehdot kampanjasivulta.

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö