EM 2021 otteluohjelma ja vihjeet 19.6.

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan lauantaina 19.6. ottelut Unkari – Ranska, Portugali – Saksa ja Espanja – Puola. Nappaa talteen vedonlyöntivihjeet päivän otteluihin ja lunasta halutessasi uusien pelaajien bonukset.

Unkari vs. Ranska

Ajankohta: 19.6.2021 klo 16.00
Vihje otteluun: Ranska voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Unkari kohtaa Ranskan. Unkari pelasi EM-kisojen alussa tappiollisesti Portugalia vastaan. Punapaidat taistelivat turnauksen alussa hienosti, mutta kolmen maalin tappiossa ei ollut sijaa selittelyille. Unkari on materiaaliltaan yksi turnauksen heikoimmista joukkueista, ja Magyars joutuu pelaamaan karmeassa lohkossa. Tasoero muihin maihin on punaisten kannalta valitettavan suuri.

Ranska aloitti urakkansa kaatamalla Saksan. Ranska pelasi EM-kisojen avauksessa hyvin, vaikka maaliodottamat menivät lievästi Saksan eduksi. Gallian kukot piti kuitenkin ottelun hyvin kontrollissa. Ranska on EM-kisojen suurin voittajasuosikki ja juhli viimeksi MM-kisoja, joten sinipaidat lähtivät turnaukseen hienosta tilanteesta. Ranskan timanttisen hienosta rosterista on vaikea löytää heikkouksia.

Ranska lähtee otteluun noin 75 prosentin ennakkosuosikkina. Ranska saattaa hyvin tehdä rotaatiota, mutta Gallian kukot on silti suursuosikin asemassa. Unkari joutuu hakemaan menestystä myös riskillä.

Unibet tervetuliaistarjous banneri

Portugali vs. Saksa

Ajankohta: 19.6.2021 klo 19.00
Vihje otteluun: Tasapeli

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Portugali saa vastaansa Saksan. Portugali aloitti urakkansa kolmen maalin voitolla Unkarista. Hallitseva Euroopan mestari pelasi avauksessa hyvin ja oli selvästi parempi joukkue, vaikka homma repesi vasta lopussa. Portugali oli ensimmäisellä jaksolla toista parempi, mutta jäi vielä silloin maaleitta. Lusitaanit pelasi hyvän ottelun, mutta kaipaa vielä terävyyttä hyökkäyskolmanneksella.

Saksa pelasi EM-kisojen alussa tappiollisesti Ranskaa vastaan. Saksa oli maaliodottamien valossa hieman Ranskaa parempi joukkue, mutta valkopaidat olivat kuitenkin melko aseettomia ja eivät saaneet montaa hyvää maalipaikkaa. Saksan pallollinen pelaaminen jätti ylöspäin selvästi parannettavaa. Omissa oli odotetusti vaikeuksia. Die Mannschaft oli myös epäonnekas, sillä kaverin maali syntyi omasta pelaajasta.

Saksa lähtee otteluun vähän alle 40 prosentin ennakkosuosikkina. Luvassa on äärettömän tasainen, tiukka ja vähämaalinen koitos, jossa Saksa pelaa isommilla paineilla. Die Mannschaft nauttii yhä kotietua.

888sport tervetuliaistarjous banneri

Espanja vs. Puola

Ajankohta: 19.6.2021 klo 22.00
Vihje otteluunEspanja voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa yhteen iskevät Espanja ja Puola. Espanja aloitti EM-kisat maaleitta Ruotsin kanssa. La Roja olisi ansainnut koko pistepotin, mutta punakeltaiset eivät saaneet mistään maalia. Espanjalla oli hyökkäyskolmanneksella tuskaa viimeistelyssä ja matalan blokin ohittamisessa. Espanja lähti EM-kisoihin vahvalla rosterilla, mutta maalinteko oli jo ennen turnausta La Rojan akilleen kantapää.

Puolan EM-kisat lähti liikkeelle tappiollisesti Slovakiaa vastaan. Puola olisi ansainnut Espanjan tavoin parempaa menestystä, mutta valkopunaisten heikot arvokisojen peliesitykset saivat taas jatkoa. Maalivahti teki oman osuman, tunnin kohdalla tullut ulosajo ja heikosti mennyt viimeistely maksoivat pisteet. Puola oli datan valossa parempi ryhmä, mutta Biało-czerwoni on ollut jo pidempään ongelmissa.

Espanja voittaa ottelun lähes 70 pinnalla. Puola on paperilla laadukas joukkue, mutta Espanja on silti lähes suursuosikin asemassa. Ottelu etenee vahvasti Espanjan komennossa, ja taisto pelataan Sevillassa.

Bethard tervetuliaistarjous banneri

 

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö