EM 2021 otteluohjelma ja vihjeet 13.6.

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan sunnuntaina 13.6. ottelut Englanti – Kroatia, Itävalta – Pohjois-Makedonia ja Hollanti – Ukraina. Nappaa talteen vedonlyöntivihjeet päivän otteluihin ja lunasta halutessasi uusien pelaajien bonukset.

Englanti vs. Kroatia

Ajankohta: 13.6.2021 klo 16.00
Vihje otteluunEnglanti voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Englanti saa vastaansa Kroatian. Englanti lähtee EM-kisoihin yhtenä parhaista mestarisuosikeista, ja Kolmen leijonan hurjalla rosterilla ainoa tavoite on edetä vähintään neljän joukkoon. Englanti on liikkeellä valtavan hyvällä joukkueella, josta löytyy maailmanluokan pelaajia kaikille pelipaikoille. Englanti on samalla lohkon paras joukkue ja vahvoilla jokaisessa kolmessa ottelussa.

Kroatia esiintyi viimeksi MM-kisoissa upeasti loppuottelussa. Kroatia on lohkon toiseksi paras joukkue ja vahva ehdokas menemään pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, mutta Vatreni on kuitenkin samalla heikentynyt. Kroatia ei ole paperilla turnauksen huippumaiden parhaita haastajia, ja vaikka erityisesti joukkueen keskikenttä on erittäin laadukas, niin pistejakokin Englannilta on kiistatta suuren työn takana.

Englanti voittaa ottelun lähes 60 prosentilla. Englanti on ansaitusti lähellä koko pistepottia, mutta Kroatialta löytyy paljon vahvoja pelajia, ja valkopaitojen on oltava heti taitojensa edellyttämällä tasolla.

Unibet tervetuliaistarjous banneri

Itävalta vs. Pohjois-Makedonia

Ajankohta: 13.6.2021 klo 19.00
Vihje otteluunItävalta voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Itävalta saa vastaansa Pohjois-Makedonian. Itävalta omaa hyvän sauman edetä jatkoon, ja alppimaa on ensimmäisellä kierroksella ansaitusti vahva ennakkosuosikki. Itävalta on monien papereissa yksi EM-kisojen viihdyttävimmistä joukkueista, jonka otteluissa on lupa odottaa paljon tapahtumia. Valmistavat ottelut eivät menneet silti hyvin. Ryhmän runko koostuu Saksan Bundesliigasta.

Pohjois-Makedonia pääsee EM-kisoihin vapautuneesti ja ilman paineita. Pohjois-Makedonia on yksi turnauksen heikoimmista joukkueista, ja todennäköisesti kukaan ei odota debytantilta mitään. Pohjois-Makedonia on selvästi lohkon heikoin joukkue, mutta Red Lionsia on myös helppo aliarvioida, koska joukkue on vain harvoille tuttu. Pohjois-Makedonia yllätti kevään MM-karsinnoissa kuitenkin Saksan.

Itävalta lähtee otteluun noin 55 prosentin ennakkosuosikkina. Itävalta ottaa varmasti hallinnan, mutta alppimaalla on ollut viime aikoina maalinteon vaikeuksia, ja Pohjois-Makedonialla on vain voitettavaa.

888sport tervetuliaistarjous banneri

Hollanti vs. Ukraina

Ajankohta: 13.6.2021 klo 22.00
Vihje otteluun: Hollanti voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Hollanti kohtaa Ukrainan. Hollanti lähtee nostamaan itseään takaisin maanosan huipulle, sillä oranssipaidat eivät ole olleet mukana kaksissa edellisissä arvokisoissa. Hollanti on EM-kisoissa yksi suurmaiden parhaista haastajista. Hollannin osterista löytyy paljon loistavia pelaajia, mutta Oranjen pelitapaa on nykyisen valmennuksen johdolla muutettu, mikä on heikentänyt kenttätasapainoa.

Ukraina on tullut tunnetuksi loistavan joukkuepuolustuksen ryhmänä, jota vastaan maalinteko on myös parhailta joukkueilta vaikeaa. Ukrainan vahvuudet löytyvät kiistatta puolustuksesta, mutta sinikeltaisten parhaat huipputähdet ovat keskikentällä. Ukraina antaa pallonhallinnan Hollannille, mutta sinikeltaiset ovat myös taktisesti joustavia, mutta eivät omaa hyökkäyksessä vastaavaa tasoa kuin muilla osa-alueilla.

Hollanti lähtee otteluun lähes 60 prosentin voittajasuosikkina. Hollanti on ansaitusti vahvoilla, mutta oranssipaitojen on vaikea luoda runsaasti hyviä maalipaikkoja loistavasti puolustavaa Ukrainaa vastaan.

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö