Edmonton Oilers – Ottawa Senators vihje ja kertoimet

Edmonton Oilers – Ottawa Senators
Rogers Place
15/03/2023 – 03.00

Vihjemedia vihje – Edmonton Oilers voittaa – Kerroin 1.81* STS

(Kertoimet vedettiin 14/03 klo. 10.10)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365STS
Edmonton Oilers voittaa1.65*1.80*1.81*
Tasapeli4.95*4.50*4.60*
Ottawa Senators voittaa3.90*3.50*3.56*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Edmonton Oilers on ollut jälleen viime aikoina hyvässä pelivireessä, vaikka kotijoukkue kärsi viimeksi tappion Toronto Maple Leafsille.
  • Edmonton Oilers jäi Toronto Maple Leafsin jalkoihin antaen omiin seitsemän kiekkoa, mutta isännät ovat olleet muuten yhä vahvoja.
  • Edmonton Oilers jäi viimeksi myös maaliodottamien kannalta heikommaksi miehistöksi, joten öljyseura hävisi tuolloin oikeutetusti.
  • Edmonton Oilers on saanut lähiaikoina voitot Buffalo Sabresia ja Boston Bruinsia vastaan, ja varsinkin voitoista jälkimmäinen oli hyvä.
  • Edmonton Oilersin tekeminen on ollut yhä isoksi osaksi sen verran vahvaa, että kotijoukkueella on hyvät puitteet palata heti voittoihin.
  • Ottawa Senators on ollut lähiaikoina heikossa pelivireessä, sillä vierasjoukkue on kokenut kaksi selvää tappiota ja esiintynyt huonosti.
  • Ottawa Senators on saanut yksittäisiä voittoja ja onnistumisia, mutta vierasjoukkueen otteet eivät ole riittäneet juuri sitä parempaan.
  • Ottawa Senatorsin alakerta on ollut vaikeuksissa, ja siitä hyvä esimerkki tuli viimeksi, kun Calgary Flames onnistui maalinteossa viidesti.
  • Edmonton Oilers on kiistatta Ottawa Senatorsia parempi miehistö, ja vierasjoukkueen menestyminen olisi yksi kierroksen yllätyksistä.
  • Edmonton Oilersin kuuluu olla kertoimiaan suurempi ennakkosuosikki. Tasokas Edmonton Oilers voittaa noin 57 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Edmonton Oilers ja Ottawa Senators. Kotijoukkue on saanut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina voitollisesti Boston Bruinsia vastaan ja ilman pisteitä Toronto Maple Leafsia vastaan. Öljyseura jäi viimeksi vastustajan jyräämäksi siten, että omissa soi seitsemän kertaa. Paremmuudesta ei jäänyt muutenkaan kahta sanaa, sillä vastustaja voitti myös maaliodottamat ja oli pelillisesti parempi miehistö. Albertalaiset ovat olleet yhä muuten suureksi osaksi hyvässä pelivireessä ja saaneet edelleen useita voittoja. Varsinkin voitto Boston Bruinsista oli kova suoritus. Sitä korosti kaverin kahden maalin johtoaseman muuttaminen omaksi eduksi. Vierasjoukkue on saanut yksittäisiä onnistumisia, mutta ontariolaisten pelaaminen ei ole tarjonnut muuten mahdollisuutta saada juuri parempaa menestystä. Vieraat ovat olleet viime aikoina heikossa pelivireessä, pelanneet vaisusti ja kokeneet pari selvää tappiota. Uusin tappio tuli rumin lukemin Calgary Flamesia vastaan. Iltaa edelsi lähes yhtä selvä tappio Vancouver Canucksille.

Kotijoukkueella hyvät saumat palata nopeasti voittojen pariin

Edmonton Oilers on ollut viime aikoina suureksi osaksi hyvässä pelivireessä, vaikka kotijoukkue jäi viimeksi Toronto Maple Leafsin jyräämäksi. Vastustaja onnistui maalinteossa kovalla tahdilla ja voitti toki ansaitusti, joten paremmuudesta ei jäänyt myöskään maaliodottamien valossa kahta sanaa. Öljyseura jäi datassakin heikommaksi, joten ottelu ei jättänyt kahta kysymystä. Albertalaiset olivat saaneet hetki sitten voitot Buffalo Sabresista ja Boston Bruinsista. Varsinkin voitoista jälkimmäinen irtosi kovan tempun jälkeen. Vastustaja oli ensimmäisessä erässä kahden maalin johdossa, mutta homma kääntyi ottelun jälkimmäisen puoliskon aikana. Edmonton Oilers vei tuolloin maaliodottamat lievällä marginaalilla, joten albertalaisten niukka voitto kuvasi ottelua hyvin. Sitä edeltäneessä ottelussa tullut voitto ei ollut oikeutettu, sillä vastustaja vei maaliodottamat ja olisi ollut oikeutettu pisteille. Tosin silloinkaan maaliodottamissa ei ollut suurta eroa. Edmonton Oilers pääsee otteluun kaikesta huolimatta hyvästä tilanteesta, ja kotijoukkueen tulee olla kertoimiaan suurempi voittajasuosikki.

Vierasjoukkue ollut heikossa iskussa ja alla kaksi selvää tappiota

Ottawa Senators on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella selvissä tappioissa Vancouver Canucksia ja Calgary Flamesia vastaan. Vierasjoukkue on saanut yksittäisiä onnistumisia, mutta ontariolaisten pelaaminen ei ole kuitenkaan tarjonnut mahdollisuutta saada juuri parempaa menestystä. Vieraat ovat olleet varsinkin viime aikoina heikossa pelivireessä, vaikka matkalle mahtui yksi voitto Seattle Krakenia vastaan. Ottawa Senators hävisi toiseksi edellisellä kierroksella myös maaliodottamien valossa ansaitusti. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Sama juttu oli viimeksi pelatussa ottelussa. Maaliodottamat olivat selvästi vastustajan eduksi. Vierasjoukkue ei saanut kummassakaan ottelussa oikein mitään aikaan. Ongelmia riitti varsinkin puolustuksessa. Ottawa Senatorsin pelillinen jänne ei kestä varsinkaan tällä hetkellä lähes poikkeuksetta koko ottelua, ja vierasjoukkueen tulee olla tällaisessa ottelussa selvän altavastaajan asemassa. Ontariolaiset saapuvat otteluun haastavasta tilanteesta ja lyhyemmällä lepoajalla. Vieraiden menestyminen olisikin näistä lähtökohdista yllätys.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.