Edmonton Oilers – Los Angeles Kings vihje ja kertoimet

Edmonton Oilers – Los Angeles Kings
Rogers Place
20/04/2023 – 05.00

Vihjemedia vihje – Edmonton Oilers voittaa – Kerroin 1.83* Bet365

(Kertoimet vedettiin 19/04 klo. 12.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Edmonton Oilers voittaa1.71*1.83*1.75*
Tasapeli4.65*4.25*4.74*
Los Angeles Kings voittaa3.80*3.50*3.80*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Edmonton Oilers pelasi itsensä läntisen konferenssin toiseksi ja on esiintynyt varsinkin tämän vuoden aikana korkealla tasolla.
  • Edmonton Oilersin pelaaminen on mennyt kevätkaudella selvästi parempaan suuntaan, ja myös tulokset ovat olleet mainioita.
  • Edmonton Oilers esiintyi runkosarjassa yli 60 %:n voimaluvulla ja pääsi lähtemään pudotuspeleihin jopa loistavista asetelmista.
  • Los Angeles Kings pelasi tuloksellisesti vahvan runkosarjan, mutta vierasjoukkue sai liikaa pisteitä ja nautti hyvästä onnestakin.
  • Los Angeles Kings pelasi runkosarjan vähän alle 55 % voimaluvulla, ja ylisuorittaneen vierasjoukkueen sijoitus oli liian korkealla.
  • Los Angeles Kings voitti ensimmäisen kohtaamisen jatkoilla, mutta Kuninkaat ei olisi ansainnut hankkia ensimmäistä kiinnitystä.
  • Edmonton Oilers oli ottelusarjan avauksen maaliodottamissa ja pelillisesti muutenkin vahvempi, mutta loppukiri koitui kohtaloksi.
  • Los Angeles Kingsin rosteri ei ole lainkaan sarjan kärkipäätä, ja Kuninkaiden kuuluu olla myös toisessa ottelussa selviä altavastaajia.
  • Paremmalle Edmonton Oilersille on luvassa hyvää pelattavaa. Edmonton Oilers lähtee otteluun noin 56 pinnan ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL:n pudotuspeleissä Edmonton Oilers saa vastaansa Los Angeles Kingsin. Ottelusarjan avannut näytös päättyi yllättäen vierasjoukkueen eduksi. Kuninkaat onnistui nappaamaan ensimmäisen kiinnityksen jatkoille edenneen ottelun päätteeksi ja tekemällä komean loppukirin. Kanadalaiset lähtivät ottelusarjaan ja myös ensimmäiseen taistoon selvänä ennakkosuosikkina ja olisi ansainnut jo avauksesta voiton. Albertalaiset olivat maaliodottamien valossa ja pelillisesti muutenkin vahvempia, mutta taisto päättyi ansaitsemattomasti losilaisten voittoon. Ottelu kääntyi kolmannen erän puolen välin jälkeen. Edmonton Oilers pelasi erinomaisen kevätkauden ja pääsi pudotuspeleihin mainiosta tilanteesta. Kotijoukkueen pelaaminen on mennyt vahvasti parempaan suuntaan, ja isäntien voimaluku oli myös korkealla yli 60 %:n tasolla. Los Angeles Kings pelasi tuloksellisesti hyvän runkosarjan, mutta vierasjoukkue keräsi liikaa pisteitä ja nautti myös varianssin positiivisesta puolesta. Losilaisten voimaluku oli hieman alle 55 % tasolla, ja vieraiden rosteri ei muutenkaan kuulu sarjan kärkipäähän.

Kotijoukkue koki pudotuspelien avauksessa ansaitsemattoman tappion

Edmonton Oilers oli yksi kevätkauden parhaista miehistöistä ja pääsi pudotuspeleihin erinomaisista lähtökohdista. Kotijoukkue pelasi runkosarjassa tämän vuoden aikana mainiosti ja sai tekemisensä entistä parempaan kuntoon. Kanadalaiset lähtivät pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle selvänä ennakkosuosikkina ja johti ottelusarjan avaavaa taistoa kahdella maalilla, mutta Los Angeles Kings nousi viimeisellä kympillä tasoihin ja hiljensi kotiyleisön jatkoilla tulleen maalin myötä. Lopputulos ei kuitenkaan ollut ansaittu, sillä losilaisten ei olisi pitänyt juhlia ensimmäistä kiinnitystä. Maaliodottamat menivät öljyseuran eduksi, joka oli pelillisesti muutenkin parempi. Edmonton Oilers eteni runkosarjassa läntisen konferenssin kakkoseksi, ja vaikka kotijoukkueen urakka pudotuspeleissä alkoi pienimuotoisella sulamisella, niin isännät ovat myös ottelusarjan toisessa kohtaamisessa selvän ennakkosuosikin asemassa. Kanadalaisten ei sinällään tarvitse muuttaa mitään muuta paitsi kolmannen erän jälkimmäisen kympin, jos öljyseura pääsee ottelussa taas johtoasemaan.

Vieraiden matka starttasi komealla loppukirillä ja ensimmäisellä ryöstöllä

Los Angeles Kings oli tuloksellisesti runkosarjassa hyvässä pelivireessä ja eteni läntisessä konferenssissa komeasti viidenneksi. Vierasjoukkue ei kuitenkaan ollut pelillisesti tulostensa mukaisessa iskussa ja nautti varianssin positiivisesta puolesta keräten liikaa pisteitä. Losilaisten voimaluku oli vähän alle 55 % tuntumassa, ja vieraiden rosteri ei muutenkaan kuulu sarjan kärkipäähän. Los Angeles Kings ei päässyt pudotuspeleihin niin hyvästä tilanteesta mitä vierasjoukkueen sijoitus saattoi antaa ymmärtää. Losilaiset saivat pudotuspeleihin tuloksellisesti hienon startin, mutta kuten todettu, niin vierailla oli mukana myös hyvää onnea ja maaliodottamien valossa ansaitsemattomasti tullut voitto. Komea loppukiri antaa losilaisille toki varmasti paljon itseluottamusta ja uskoa ottelusarjan jatkoon. Los Angeles Kings pääsi ottelusarjaan jo valmiiksi pienemmillä paineilla, mutta huippuvahva Edmonton Oilers oli ennakkoon selvästi parempi miehistö ja myös rankingissa vahvasti edellä. Olisi yllätys ja vastoin odotuksia, jos vieraat pääsisivät ottelusarjassa ensi yönä jo kahden voiton etulyöntiasemaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.