Detroit Red Wings – Florida Panthers vihje ja kertoimet

Detroit Red Wings – Florida Panthers
Little Caesars Arena
21/03/2023 – 01.00

Vihjemedia vihje – Florida Panthers voittaa – Kerroin 1.95* Bet365

(Kertoimet vedettiin 20/03 klo. 11.10)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Detroit Red Wings voittaa3.55*3.10*3.39*
Tasapeli4.65*4.25*4.56*
Florida Panthers voittaa1.76*1.95*1.89*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Detroit Red Wings on ollut jälleen viime aikoina heikossa pelivireessä ja kokenut neljällä edellisellä kierroksella kolme tappiota.
  • Detroit Reds Wings on esiintynyt äskettäin tappiollisesti Nashville Predatorsia ja Colorado Avalanchea vastaan pelaten vaisusti.
  • Detroit Red Wingsin mahdollisuudet yltää pudotuspeleihin ovat äärimmäisen pienet, ja kotijoukkue on ollut muutenkin heikko.
  • Detroit Red Wingsin puolustukseksi on sanottava, että esimerkiksi viimeksi pelatun ottelun maaliodottamissa oli vain vähän eroa.
  • Detroit Red Wingsin maaliodottamien suhde on 50:n huonommalla puolella, ja isännät heikentyivät myös siirtorajan kynnyksellä.
  • Florida Panthers on mennyt erityisesti tuloksellisesti paljon parempaan suuntaan muuten alakanttiin edenneessä runkosarjassa.
  • Florida Panthers kuuluu edelleen suurimpien alisuorittajien joukkoon, mutta vierasjoukkue on ollut viime aikoina hyvässä iskussa.
  • Florida Panthers on saanut maaliskuun alussa pelatun toisen kierroksen jälkeen yhtä lukuun ottamatta vain voittoja ja ollut vahva.
  • Florida Panthersille tarjoutuu hyvät saumat juhlia uutta voittoa, ja vierasjoukkueen tulee olla kertoimiaan isompi ennakkosuosikki.
  • Pelivalinta tulee hyvässä pelivireessä olevan Florida Panthersin eduksi, joka lähtee otteluun noin 54 prosentin voittajaehdokkaana.

Jääkiekon NHL:ssä vastakkain asettuvat Detroit Red Wings ja Florida Panthers. Kotijoukkue on ollut myös viime aikoina vaisussa pelivireessä ja kokenut pääasiassa vain tappioita. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Nashville Predatorsia ja Colorado Avalanchea vastaan. Vastustaja onnistui viimeksi maalinteossa viisi kertaa, mutta ottelu oli selvästi lukemia tasaisempi. Maaliodottamissa oli vain vähän eroa. Sama juttu oli toiseksi edellisen kierroksen ottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että michiganilaiset ovat olleet suureksi osaksi heikkoja. Vierasjoukkueen kausi on edennyt yhä alisuorittaen ja pettymyksellisesti, mutta Panttereiden suunta ja tulokset ovat olleet selvässä nousussa. Vieraat ovat olleet viime aikoina vahvassa pelivireessä ja voittaneet maaliskuun alun toisen kierroksen jälkeen lähes kaikki ottelunsa. Varsinkin hyökkäyspää on ollut hyvä. Miamilaisilla on alla kahdelta viime kierrokselta voitot Montreal Canadiensista ja New Jersey Devilsistä. Molemmat voitot irtosivat maaliodottamissa ansaitusti.

Kotijoukkue kulkenut viime aikoina pääasiassa tappiollisella tiellä

Detroit Red Wingsin kausi on ollut monella osa-alueella vaikea, ja kotijoukkue on saanut viime aikoina yhtä lukuun ottamatta vain tappioita. Isännät ovat kokeneet neljällä edellisellä kierroksella kolme tappiota ja jäivät viimeksi tuloksellisesti Colorado Avalanchen jyrän alle. Ottelu oli kuitenkin maaliodottamien valossa selvästi numeroita tasaisempi. Vastustaja onnistui maalinteossa kovalla tehokkuudella. Punapaidat olivat pelanneet toiseksi edellisellä kierroksella pisteittä Nashville Predatorsia vastaan. Michiganilaisten maalinteko on ollut varsinkin viime aikoina vaisua ja tehotonta. Sentään vähän aiemmin tullut voitto Boston Bruinsista oli komea onnistuminen. Silloin maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Detroit Red Wingsin maaliodottamien suhde koko runkosarjan osalta on 50:n heikommalla puolella, ja kotijoukkue heikentyi muutenkin siirtorajan kynnyksellä. Isäntien mahdollisuudet yltää pudotuspeleihin ovat lähes olemattomat. Michiganilaisten tekeminen etenkin lähiajoilta on tuloksiaan parempaa, mutta punapaidat lähtevät tulevaan otteluunsa kiistatta altavastaajana.

Pantterit napannut lähiaikoina suureksi osaksi hyvää menestystä

Florida Panthersin kausi on mennyt edelleen odotuksia heikommin, mutta vierasjoukkue on saanut maaliskuun alun toisen kierroksen jälkeen yhtä lukuun ottamatta vain voittoja. Pantterit ei edelleenkään ole saanut sellaista menestystä mitä monet vierailta ovat odottaneet, mutta miamilaisten suunta ja tulokset ovat menneet selvästi kohti parempaa. Florida Panthers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Montreal Canadiensia ja New Jersey Devilsiä vastaan. Molemmat voitot irtosivat maaliodottamissa ansaitusti. Toki täysi pistepotti Montreal Canadiensista oli enemmän tai vähemmän itsestäänselvyys. Vierasjoukkue teki tuolloin ensimmäisessä erässä seitsemän maalia, mutta omiin meni myös koko ottelussa aivan liikaa kiekkoja, viisi kappaletta. Hyökkäyspäässä on tullut kuitenkin paljon onnistumisia. Florida Panthers on oleellisesti kaksikosta parempi miehistö ja vieraissakin lähellä menestystä, vaikka Panttereilla on yhä rosteriinsa nähden huomattavasti varaa parantaa. Miamilaisten itseluottamuskin on kuitenkin vaikeuksien jälkeen lähes normaalilla tasolla.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.