Columbus Blue Jackets – Winnipeg Jets vihje ja kertoimet

Columbus Blue Jackets – Winnipeg Jets
Nationwide Arena
17/02/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – Winnipeg Jets voittaa – Kerroin 1.87* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 16/02 klo. 11.45)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Mr Green
Columbus Blue Jackets voittaa3.95*3.60*3.50*
Tasapeli4.65*4.25*4.50*
Winnipeg Jets voittaa1.68*1.80*1.87*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Columbus Blue Jacketsin kaudesta ei ole jäänyt lapsille mitään kerrottavaa, sillä kotijoukkueen sesonki on mennyt yhä täysin penkin alle.
  • Columbus Blue Jacketsin pelaaminen ja menestyminen ovat jääneet vaatimattomiksi, ja kotijoukkueen tilanne jatkuu edelleen onnettomana.
  • Columbus Blue Jacketsin onnistumiset ovat olleet myös viime aikoina vähissä, sillä kotijoukkue on kokenut taas lähes pelkästään tappioita.
  • Columbus Blue Jackets sai toiseksi edellisellä kierroksella voiton Toronto Maple Leafsista, mutta sinitakkien pelivire on muuten jälleen kurja.
  • Columbus Blue Jackets on pelannut myös maaliodottamien valossa heikosti, joskin kotijoukkue olisi ansainnut datan kannalta vähän enemmän.
  • Winnipeg Jets kuuluu kiistatta kauden suuriin onnistujiin ja iloisiin yllättäjiin. Vierasjoukkue on pelannut mainiosti ja saanut paljon onnistumisia.
  • Winnipeg Jets on tehnyt hienoa jälkeä, operoi jälleen läntisen konferenssin kärkipäässä ja saanut myös viime aikoina pääasiassa vain voittoja.
  • Winnipeg Jetsillä oli vähän aikaa sitten hetkellisesti vaikeampaa ja pieni tappioputki, mutta se on vierasjoukkueen kohdalla jo mennyttä elämää.
  • Winnipeg Jetsin tekeminen on ollut myös maaliodottamien näkökulmasta korkealla tasolla, ja vierasjoukkue on menestynyt täysin ansaitusti.
  • Vahvasti taas esiintyneelle Winnipeg Jetsille on luvassa hyvää pelattavaa. Winnipeg Jets lähtee otteluun noin 57 prosentin ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Columbus Blue Jackets ja Winnipeg Jets. Kotijoukkueen kausi on mennyt jo aikoja sitten penkin alle, ja isäntien menestyminen peliesitysten kera on jäänyt vaatimattomaksi. Sinitakit ovat kärsineet monista ongelmista, esiintyneet vaisusti ja pelaavat myös tällä hetkellä selvästi itäisen konferenssin jumbopaikalla. Columbus Blue Jackets on pelannut maaliodottamien valossa sentään hieman tuloksiaan paremmin ja olisi ansainnut hieman enemmän onnistumisia, mutta kotijoukkueen heikkoutta se ei kuitenkaan ole poistanut. Sinitakit pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti New Jersey Devilsiä vastaan. Vastustaja voitti maaliodottamien valossa ansaitusti, vaikka ottelu oli myös datan kannalta tasainen. Vastustaja oli silti oikeutetusti hieman edellä. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden, saanut paljon onnistumisia ja tehnyt hienoa työtä. Kanadalaiset kuuluvat kauden suurimpiin onnistujiin ja iloisiin yllättäjiin. Manitobalaiset ovat olleet myös maaliodottamissa iskussa ja menestyneet ansaitusti. Vierailla on alla kolme voittoa.

Kotijoukkue majailee tukevasti itäisen konferenssin viimeisenä

Columbus Blue Jacketsin pelaaminen on ollut käytännössä läpi kauden heikolla tasolla, ja kotijoukkueen tilanne itäisen konferenssin jumbona jatkuu kurjana. Isännät ovat olleet huonoja, pitkälti vaisussa pelivireessä ja esiintyneet kaikkea muuta kuin edukseen. Sinitakit ovat pelanneet satunnaisesti tai ajoittain sellaista jääkiekkoa, jolla itäisen konferenssin viimeinen olisi voinut saada vähän parempaa menestystä, mutta siinä kaikki. Toiseksi edellisellä kierroksella irtosi komea yksittäinen voitto Toronto Maple Leafsia vastaan. Viimeksi taisto New Jersey Devilsiä vastaan päättyi ansaitusti niukkaan tappioon. Columbus Blue Jackets on esiintynyt maaliodottamissa hieman tuloksiaan paremmin, joten kotijoukkue ei ole ollut aivan niin heikko mitä numerot ovat antaneet ymmärtää, mutta se ei muuta isäntien vaikeaa tilannetta. Columbus Blue Jackets on väläytellyt yksittäisissä otteluissa, mutta kotijoukkueen tilanne suuressa kuvassa ei ole yhtään sen valoisampi. Isänniltä on vaikea odottaa myöskään tulevalla kierroksella menestystä, ja sinitakit ovat taas myös kotonaan vaikean paikan edessä.

Vierasjoukkue pelannut mainion kauden ja palannut takaisin voittojen pariin

Winnipeg Jetsin kausi on mennyt täysin päinvastaisella tavalla kuin Columbus Blue Jacketsilla, sillä vierasjoukkue on esiintynyt hienosti edukseen ja saanut onnistumisia laajalla rintamalla. Kanadalaiset ovat tehneet komeaa jälkeä ja saavat olla tilanteeseensa enemmän kuin tyytyväisiä. Vieraiden pelaaminen on ollut suureksi osaksi korkealla tasolla, vaikka myös manitobalaisille on mahtunut pieniä heikompia ajanjaksoja. Winnipeg Jets oli vähän aikaa sitten lyhyessä kolmen ottelun tappioputkessa, mutta vierasjoukkue on palannut takaisin voittojen pariin. Kanadalaiset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Chicago Blackhawksia ja Seattle Krakenia vastaan. Vieraat voittivat viimeksi jatkojen kautta. Maaliodottamat menivät sen verran selvästi läntisen konferenssin kakkosen eduksi, että voitto olisi voinut tulla hyvin varsinaisella peliajalla. Winnipeg Jetsin tekeminen on ollut oleellisesti Columbus Blue Jacketsia edellä, ja vierasjoukkueen kuuluu olla selkeä ennakkosuosikki. Kanadalaiset ovat olleet niin hyviä, että vieraiden ylikertoimien kyytiin on järkevä lähteä mukaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.