Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks
Nationwide Arena
31/12/2022 – 21.00

Vihjemedia vihje – Columbus Blue Jackets voittaa – Kerroin 2.30* Bet365

(Kertoimet vedettiin 31/12 klo. 11.45)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Columbus Blue Jackets voittaa2.06*2.30*2.16*
Tasapeli4.30*4.00*4.43*
Chicago Blackhawks voittaa2.90*2.60*2.83*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

 • Columbus Blue Jackets on pelannut surkean kauden, esiintynyt onnettomasti ja saanut menestystä aivan liian hataralla pohjalla.
 • Columbus Blue Jackets on juhlinut täysiä pistepotteja vasta seitsemän kertaa ja ollut myös viime aikoina heikossa pelivireessä.
 • Columbus Blue Jackets on esiintynyt loppuvuoden aikana vain tappiollisissa otteluissa ja hävisi viimeksi New York Islandersille.
 • Columbus Blue Jackets on ollut kiistatta kurjassa iskussa, mutta nyt jopa kotijoukkueelle tarjoutuu hyvät saumat juhlia voittoa.
 • Chicago Blackhawks on pelannut vieläkin Columbus Blue Jacketsia heikomman kauden ja ollut niin ikään surkeassa pelivireessä.
 • Chicago Blackhawksilla on riittänyt tuskaa kaukalon molemmissa päissä, ja etenkin vieraiden maalinteko on ollut vaatimatonta.
 • Chicago Blackhawks on ollut yhtä lailla huonossa pelivireessä ja kokenut viime aikoina yhtä lukuun ottamatta pelkkiä tappioita.
 • Miehistöt kohtasivat toisensa joulun alla, jolloin Chicago Blackhawks onnistui sentään nappaamaan ansaitun voiton maalein 5-2.
 • Siinä missä Chicago Blackhawks voitti viime kohtaamisen, niin Columbus Blue Jackets oli silloin vieraissakin pieni ennakkosuosikki.
 • Chicago Blackhawks on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella ilman pisteitä Carolina Hurricanesia ja St.Louis Bluesia vastaan.
 • Columbus Blue Jackets on kahdesta surkeasta vähemmän toivoton. Columbus Blue Jackets on noin 46 prosentin ennakkosuosikki.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Columbus Blue Jackets ja Chicago Blackhawks. Tiedossa on kahden surkeasti pelanneen miehistön kohtaaminen. Kotijoukkue löytyy itäisen konferenssin viimeiseltä paikalta napattuaan täysiä pistepotteja vain seitsemän kertaa ja oltuaan pitkin kauden ensimmäistä puoliskoa kurjassa pelivireessä. Sinitakit on saanut vain vähän onnistumisia ja esiintynyt myös viime aikoina vain tappiollisissa otteluissa. Viimeksi sellainen tuli New York Islandersia vastaan. Ohiolaiset ovat olleet kiistatta aivan liian heikkoja, mutta nyt jopa itäisen konferenssin jumbolle tarjoutuu aidosti hyvät saumat päästä kiinni edes yhteen voittoon. Vierasjoukkue on ollut vieläkin heikompi miehistö ja ollut yhtä lailla lähes pisteautomaatin roolissa. Punavalkoiset ovat kärsineet varsinkin suurista maalinteon vaikeuksista ja esiintyneet muutenkin sellaisella tasolla, jolla ei ole voinut edes haaveilla juuri paremmasta tilanteesta. Vieraat saivat joulun alla yhden voiton tulevasta vastustajastaan, mutta muuten myös läntisen konferenssin pohjalla oleva nippu on kulkenut tappiosta toiseen.

Kotijoukkue on kahdesta surkeasta miehistöstä vähemmän toivoton

Columbus Blue Jacketsin kausi on edennyt onnettomasti, sillä kotijoukkue on esiintynyt huonosti, saanut onnistumisia aivan liian heikossa tahdissa ja pelannut muutenkin aidosti hyvin kovin harvoissa otteluissa. Isännät ovat kärsineet monista ongelmista ja juuttuneet itäisen konferenssin viimeiseksi. Sinitakit ovat esiintyneet loppuvuoden aikana vain tappiollisissa otteluissa ja pelanneet kahdella edellisellä kierroksella mainitusti juuri Chicago Blackhawksia vastaan ja pisteittä New York Islandersia vastaan. Ohiolaiset eivät ole saaneet yhtään voittoa moneen kierrokseen, vaikka esimerkiksi viimeksi taistosta tuli lopulta maalin koitos. Columbus Blue Jacketsin tilanne on toki vaikea ja suureksi osaksi ansaitusti, mutta kotijoukkueelle tarjoutuu nyt aidosti hyvät saumat juhlia edes yhtä voittoa. Isännät ovat tällaisessa ottelussa oikeutetusti ennakkosuosikin asemassa, vaikka se ei ole varsinaisesti ohiolaisten hyvyyttä. Sinitakkien pitäisi pystyä ottamaan edes tällainen taisto kontrolliinsa ja luomaan paremmat maalintekopaikat. Toisaalta itäisen konferenssin jumbon fiilis on varmasti kaukana hyvästä.

Pystyykö vierasjoukkue voittamaan lyhyessä ajassa toisen keskinäisen?

Chicago Blackhawks majailee läntisen konferenssin viimeisenä ja on pelannut Columbus Blue Jacketsia vieläkin heikommin. Vierasjoukkue on ollut pääasiassa surkeassa pelivireessä, saanut yhtä lailla vain niukasti menestystä ja esiintynyt lähes ottelusta toiseen vaisusti. Punavalkoiset voittivat toki miehistöjen edellisen keskinäisen ottelun maaliodottamien kannalta oikeutetusti, mutta siihen ilonaiheet ovat jääneet. Vieraat ovat kulkeneet myös käytännössä vain tappiosta toiseen ja esiintyneet kaikkea muuta kuin kelvollisesti. Chicago Blackhawks on onnistunut maalinteossa vasta 76 kertaa, jota voi pitää jopa vierasjoukkueen tapauksessa onnettoman huonona. Punavalkoisten ratkaisuvoima kaipaa kipeästi lisää onnistumisia. Maalintekoon on ollut hyvin vaikea löytää pelaajia, jotka pystyvät tekemään edes hieman nykyistä parempaa jälkeä. Chicago Blackhawks on tehnyt myös kahdella viime kierroksella yhden maalin ja koki uusimmat tappionsa Carolina Hurricanesille ja St.Louis Bluesille. Vierasjoukkue on ehdottomasti altavastaaja myös lyhyen ajan sisään pelattavassa toisessa keskinäisessä.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.