Chicago Blackhawks – Philadelphia Flyers vihje ja kertoimet

Chicago Blackhawks – Philadelphia Flyers
United Center
14/04/2023 – 03.30

Vihjemedia vihje – Philadelphia Flyers voittaa – Kerroin 2.50* Bet365

(Kertoimet vedettiin 13/04 klo. 15.10)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Chicago Blackhawks voittaa2.68*2.40*2.59*
Tasapeli4.20*4.00*4.31*
Philadelphia Flyers voittaa2.20*2.50*2.35*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Chicago Blackhawksin runkosarja ehti mennä piloille jo hyvän aikaa sitten, ja kotijoukkueen pelaaminen on ollut yhä sen mukaista.
  • Chicago Blackhawks on esiintynyt edelleen suureksi osaksi huonosti ja pystynyt nappaamaan vain satunnaisesti yksittäisiä voittoja.
  • Chicago Blackhawks pelasi yllättäen edellisellä kierroksella voitollisesti Pittsburgh Penguinsista, mutta sitä edelsi taas useita tappioita.
  • Chicago Blackhawks on saanut pelata jo pidempään vapautuneesti, sillä kotijoukkueen saumat yltää jatkoon karkasivat jo aikoja sitten.
  • Chicago Blackhawksin tekemisen taso on ollut niin virheherkkää ja usein kovin vaisua, että kotijoukkue on ansaitusti lähes pakan pohjalla.
  • Philadelphia Flyersin runkosarja on ollut kiistatta pettymys, ja myös vierasjoukkueen matka on päättymässä ansaitusti ensi yön otteluun.
  • Philadelphia Flyers on pelannut vain välillä aidosti riittävän laadukkaasti, vaikka vierasjoukkue on ollut toki Chicago Blackhawksia parempi.
  • Philadelphia Flyersilla on ollut runkosarjan lopulla taas tuskaa, ja vierasjoukkue on kokenut viime aikoina pääasiassa vain useita tappioita.
  • Philadelphia Flyers on kaikesta huolimatta kertoimiaan suurempi ennakkosuosikki. Philadelphia Flyers voittaa noin 43 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:n runkosarja lähestyy loppuaan, ja Chicago Blackhawks pelaa Philadelphia Flyersia vastaan. Kotijoukkueen runkosarja meni penkin alle jo aikoja sitten, ja isäntien tekeminen on ollut lähes poikkeuksetta sen mukaista. Illinoisilaiset ovat pelanneet suureksi osaksi heikosti ja tarjonneet itselleen mahdollisuuden saada vain yksittäisiä onnistumisia ja voittoja lähes koko runkosarjan ajan. Punapaidat ovat olleet myös maaliodottamien valossa yksi runkosarjan heikoimmista miehistöistä, vaikka huhtikuuhun on mahtunut sentään myös pari ilonaihetta. Sellainen tuli viimeksi koko pistepotin merkeissä Pittsburgh Penguinsista. Maaliodottamat olivat toisaalta käytännössä tasoissa. Vierasjoukkueen runkosarja on ollut myös kehno, ja oranssimustat eivät ole esiintyneet hetkellisiä ajanjaksoja lukuun ottamatta kaksisesti. Vieraiden onnistumiset ovat jääneet vähäisiksi ja saumat yltää jatkoon niiden myötä olemattomiksi. Pennsylvanialaiset ovat olleet myös viime aikoina heikkoja, mutta viimeksi irronnut jatkojen voitto Columbus Blue Jacketsista tuli ansaitusti.

Kotijoukkueen runkosarja ollut lähinnä yhtä kärsimystä

Chicago Blackhawksin runkosarja on edennyt suureksi osaksi surkeasti, sillä kotijoukkueen menestyminen ja ilonaiheet ovat jääneet lähes jatkuvasti hyvin vaatimattomiksi. Isäntien tekemisen taso ei ole tarjonnut mahdollisuutta saada runkosarjan edetessä juuri parempaa menestystä, ja punapaidat ovat olleet myös maaliodottamissa yksi runkosarjan huonoimmista ryhmistä. Chicago Blackhawks on saanut huhtikuussa kaksi voittoa, joista kotijoukkue nappasi jälkimmäisen viimeksi Pittsburgh Penguinsia vastaan, mutta punapaidat eivät olleet datan valossa oikeastaan parempi miehistö. Voitto tuli vastoin kaikkia odotuksia, sillä vastustaja oli suuren ennakkosuosikin asemassa. Illinoisilaiset ovat kokeneet viime aikoina muuten vain tappioita ja ovat jääneet äskettäin kakkoseksi taistoissa Seattle Krakenia ja Minnesota Wildiä vastaan. Chicago Blackhawks pääsee pelaamaan runkosarjan loppuun kotiyleisönsä edessä, mutta isännät ovat olleet yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta niin heikkoja, että jo pitkään ilman panoksia pelanneet punapaidat ovat oikeutetusti altavastaajia.

Vieraiden sesonki edennyt myös vahvasti pettymysten keskellä

Philadelphia Flyers on ollut Chicago Blackhawksin tavoin yksi runkosarjan vaisuimmista miehistöistä. Vierasjoukkue on ollut toki isäntiä parempi miehistö, mutta myös oranssimustien tekemisen taso, mahdollisuudet pärjätä ja ylipäätänsä säännöllinen menestyminen ovat jättäneet runkosarjan aikana paljon parannettavaa. Vieraiden otteet ovat olleet vain ajoittain riittävän laadukkaita, sillä pennsylvanialaiset eivät ole esiintyneet muuten lainkaan kaksisesti ja kärsineet monista vaikeuksista. Philadelphia Flyers on ollut myös runkosarjan lopussa heikossa pelivireessä, sillä vierasjoukkue on saanut viime aikoina pääasiassa vain tappioita. Viimeksi irtosi kuitenkin jatkoilla tullut voitto Columbus Blue Jacketsista. Voitto tuli maaliodottamien valossa ansaitusti. Hetki sitten tullut tappio Boston Bruinsille olisi voinut jäädä väliin. Vastustaja jäi silloin maaliodottamissa toiseksi. Philadelphia Flyers on ollut kaikesta huolimatta sen verran Chicago Blackhawksia parempi ja vahvempi miehistö, että vieraiden kuuluu olla runkosarjan päätöksessä kertoimiaan suurempi ennakkosuosikki.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.