Calgary Flames – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Calgary Flames – Chicago Blackhawks
Scotiabank Saddledome
27/01/2023 – 04.00

Vihjemedia vihje – Calgary Flames voittaa – Kerroin 1.50* STS Bet

(Kertoimet vedettiin 26/01 klo. 11.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365STS Bet
Calgary Flames voittaa1.38*1.44*1.50*
Tasapeli5.50*5.00*4.90*
Chicago Blackhawks voittaa6.20*6.00*5.60*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Calgary Flames on läntisessä konferenssissa pelaamassa paikoista kahdeksan joukossa ja esiintynyt lähes odotusten mukaisesti.
  • Calgary Flamesin kausi on edennyt onnistuneesti, ja kotijoukkue on pystynyt pelaamaan suureksi osaksi materiaalinsa kaltaisesti.
  • Calgary Flames on palannut pienen heikomman ajanjakson jälkeen takaisin voittoihin. Uusin voitto tuli Columbus Blue Jacketsista.
  • Calgary Flamesin kaudessa on ollut aidosti paljon hyviä ominaisuuksia, ja kotijoukkueella on vahvat saumat juhlia taas uutta voittoa.
  • Chicago Blackhawks on pelannut edelleen surkean kauden, esiintynyt onnettomasti ja majailee jälleen saman konferenssin jumbona.
  • Chicago Blackhawksilla oli vähän aikaa sitten hetkellinen hyvä ajanjakso, mutta vieraiden tilanne on mennyt sen jälkeen taas huonoksi.
  • Chicago Blackhawks on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Los Angeles Kingsiä ja Vancouver Canucksia vastaan.
  • Chicago Blackhawks hävisi molemmat edelliset ottelunsa maaliodottamissa ansaitusti ja jäi niissä taas selvästi heikommaksi ryhmäksi.
  • Chicago Blackhawksin tekemisen taso on ollut suureksi osaksi niin heikkoa ja vaisua, että vieraille on helppo luvata lisää vaikeuksia.
  • Calgary Flames lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja saa ylikertoimia. Calgary Flames on lähes 69 prosentin ennakkosuosikki.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Calgary Flames ja Chicago Blackhawks. Kotijoukkueen kausi on edennyt läntisessä konferenssissa lähes odotusten mukaisesti ja laadukkaasti. Isännät ovat pelanneet onnistuneen kauden ja taistelevat läntisessä konferenssissa paikoista kahdeksan joukossa. Liekkipaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Tampa Bay Lightningia ja jatkoilla Columbus Blue Jacketsia vastaan. Viimeksi tullut voitto irtosi maaliodottamien valossa ansaitusti. Sama juttu oli sitä edeltäneessä ottelussa. Varsinkaan silloin paremmuudesta ei jäänyt myöskään datassa kahta sanaa. Vierasjoukkueen kausi on mennyt edelleen surkeasti ja suureksi osaksi vain vaikeuksien keskellä. Illinoisilaisten onnistumiset ovat olleet pääasiassa hyvin vähissä, vaikka vierailla oli vähän aikaa sitten hetkellisesti parempi ajanjakso. Sen jälkeen on tullut taas paluu päiväjärjestykseen. Uusin tappio tuli Vancouver Canucksia vastaan. Viimeksi tullut tappio oli maaliodottamissa täysin oikein, sillä vastustaja oli isosti parempi ryhmä. Sama tilanne oli sitä edeltäneessä illassa.

Liekkipaidat palanneet takaisin voittojen pariin ja olleet hyviä

Calgary Flames on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Tampa Bay Lightningia ja Columbus Blue Jacketsia vastaan. Kotijoukkue joutui viimeksi pelaamaan pitkän kaavan kautta, mutta voitto irtosi maaliodottamien valossa oikeutetusti. Liekkipaidat olivat viimeksi suuren ennakkosuosikin asemassa, joten jääminen ilman täyttä pistepottia oli kuitenkin yllätys. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto oli myös maaliodottamien kannalta oikein. Viimeiset maalit tehtiin tyhjiin. Paremmuudesta ei silti jäänyt kahta sanaa. Isännät ovat pelanneet läntisessä konferenssissa lähes odotusten mukaisesti menneen kauden ja taistelevat paikoista kahdeksan joukossa. Calgary Flamesilla oli vähän aikaa sitten pieni heikompi ajanjakso, mutta kotijoukkue on palannut myös tuloksellisesti hyvään iskuun ja pääsee ensi kierrokselle vahvasta tilanteesta. Liekkipaitojen pelaaminen on ollut oleellisesti Chicago Blackhawksin tekemistä edellä, ja isännät ovat vahvan ennakkosuosikin roolissa. Tasoeroa on sen verran, että punaisten tulisi ottaa ilta nopeasti komentoonsa.

Vierasjoukkueen kaudessa edelleen hyvin vähän ilonaiheita

Siinä missä Calgary Flamesin kaudessa on ollut monta hyvää asiaa, niin Chicago Blackhawksin tilanne on jatkunut edelleen murheellisena. Vierasjoukkueen onnistumiset ovat olleet hyvin vähissä, tekemisen taso suureksi osaksi vaisua ja mahdollisuudet menestyä paremmin heikot. Illinoisilaiset olivat vähän aikaa sitten hetkellisesti paremmassa pelivireessä ja nappasivat myös voittoja, mutta ne ovat jälleen menneen talven lumia. Takana on jälleen uusia tappioita. Viimeksi sellainen tuli Vancouver Canucksia vastaan. Vastustaja voitti myös maaliodottamien valossa ansaitusti. Ottelu oli silti vielä kahden erän jälkeen tasoissa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio Los Angeles Kingsiä vastaan. Silloinkin ollut tappio oli maaliodottamien kannalta oikein. Chicago Blackhawks on pystynyt pelaamaan ajoittain edes sen verran paremmin, että vierasjoukkue olisi voinut saada yksittäisiltä kierroksilta enemmän onnistumisia. Suuri kuva ei kuitenkaan ole muuttunut mihinkään. Chicago Blackhawks on jälleen tilanteessa, jossa vaisun vierasjoukkueen menestymiseen on vaikea uskoa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.