Arizona Coyotes – Calgary Flames vihje ja kertoimet

Arizona Coyotes – Calgary Flames
Mullett Arena
23/02/2023 – 04.30

Vihjemedia vihje – Calgary Flames voittaa – Kerroin 1.83* Bet365

(Kertoimet vedettiin 22/02 klo. 10.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Mr Green
Arizona Coyotes voittaa4.10*3.50*3.65*
Tasapeli4.65*4.25*4.60*
Calgary Flames voittaa1.66*1.83*1.81*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Arizona Coyotes on pelannut lähes odotusten mukaisesti edenneen runkosarjan ja operoi edelleen läntisen konferenssin häntäpään lähellä.
  • Arizona Coyotes on esiintynyt parilla viime kierroksella jatkojen tappiossa Los Angeles Kingsille ja jatkojen voitossa Columbus Blue Jacketsista.
  • Arizona Coyotes on ollut viime aikoina tuloksellisesti jopa yllättävän hyvässä pelivireessä, mutta kotijoukkue ei ole saanut pisteitä ansaitusti.
  • Arizona Coyotes on saanut lyhyessä ajassa useampia voittoja, mutta kotijoukkue on jäänyt maaliodottamissa lähes järjestäen heikommaksi.
  • Arizona Coyotesin olisi pitänyt hävitä Los Angeles Kingsille jo varsinaisella peliajalla ja jäädä ilman voittoa viimeksi Columbus Blue Jacketsista.
  • Arizona Coyotes sai vähän aiemmin voiton Tampa Bay Lightningista, mutta kotijoukkue oli silloinkin maaliodottamien valossa heikompi nippu.
  • Calgary Flamesilla on ollut lähiaikoina tuloksellisesti vähän haastavampaa, mutta vierasjoukkueen tekeminen on ollut edelleen hyvässä iskussa.
  • Calgary Flames pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Philadelphia Flyersia vastaan, mutta liekkipaidat olivat datassa selvästi parempi ryhmä.
  • Calgary Flames nappasi toiseksi edellisellä kierroksella voiton jatkoilla New York Rangersista ja oli myös silloin maaliodottamissa vähän vahvempi.
  • Calgary Flamesin tulee olla vahvan ennakkosuosikin asemassa ja lähellä paluuta voittojen pariin. Calgary Flames voittaa noin 57 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä vastakkain asettuvat Arizona Coyotes ja Calgary Flames. Kotijoukkueen kausi on edennyt melkein odotusten mukaisesti hieman läntisen konferenssin jumbopaikan yläpuolella. Isännät ovat olleet suureksi osaksi heikkoja ja saaneet lähes ansaitsemansa, vaikka Kojootit on ollut hieman tuloksiaan parempi miehistö ja olisi voinut saada lievästi parempaa menestystä. Phoenixlaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti jatkoilla Los Angeles Kingsiä vastaan ja voitollisesti vastaavalla kaavalla Columbus Blue Jacketsista. Arizona Coyotes on ollut viime aikoina tuloksellisesti jopa yllättävän hyvässä pelivireessä, mutta kotijoukkue on jäänyt maaliodottamissa lähes järjestäen toiseksi. Niin on käynyt myös parilla viime kierroksella. Sama tilanne oli voitossa Tampa Bay Lightningista. Vierasjoukkueella on ollut viime aikoina tuloksellisesti hieman vaikeampaa, mutta liekkipaidat ovat pelanneet yhä datassa hyvin ja olisivat ansainneet vahvaa menestystä. Vieraat hävisivät äsken epäonnisesti Philadelphia Flyersille. Sitä edeltänyt voitto New York Rangersista oli oikein.

Kotijoukkue ollut yhä pelillisesti vaisu ja lähellä palata tappioiden pariin

Arizona Coyotesin kaudesta oli vaikea luvata muuta kuin haastavaa ja monia ongelmia kaukalon kummassakin päässä. Kotijoukkue on pystynyt pelaamaan vähintään heikon materiaalinsa mukaisella tasolla ja olisi ansainnut maaliodottamien valossa hieman parempaa menestystä. Kojootit on ollut otteidensa valossa lievästi tauluaan vahvempi miehistö, mutta toki phoenixilaisten tekeminen on ollut kaukana mainiosta ja tarjonnut erittäin rajalliset puitteet menestyä siten, että paikka useampia pykäliä ylempänä olisi ollut mahdollinen. Arizona Coyotes on saanut neljällä edellisellä kierroksella peräti kolme voittoa, joten kotijoukkue on ollut tuloksellisesti hyvässä pelivireessä. Isännät eivät kuitenkaan ole olleet niissä maaliodottamien kannalta vahvassa iskussa ja keränneet liikaa pisteitä. Phoenixilaiset voittivat viimeksi jatkoille edenneessä ottelussa Columbus Blue Jacketsin. Vastustajan olisi pitänyt voittaa. Sitä edeltänyt Los Angeles Kingsille kärsitty tappio jatkoilla tuli ansaitusti. Sama tilanne oli ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Vastustaja oli taas maaliodottamissa parempi ryhmä.

Laadukkailla liekkipaidoilla hyvät puitteet juhlia täyttä pistepottia

Calgary Flames on pelannut pääasiassa onnistuneen kauden ja esiintynyt edukseen, vaikka vierasjoukkueella on ollut lähiaikoina tuloksellisesti haastavampaa. Liekkipaidat eivät ole saaneet viime aikoina tuloksellisesti ansaitsemaansa, vaan muutamat ottelut ovat menneet epäonnisella tavalla. Vieraat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti jatkoilla New York Rangersista ja tappiollisesti Philadelphia Flyersia vastaan. Viimeksi tullut tappio ei ollut oikein. Vastustajan ei olisi pitänyt voittaa. Numerot eivät kuvanneet iltaa kaksisesti. Sitä edeltäneessä ottelussa tullut jatkojen voitto irtosi myös maaliodottamien valossa ansaitusti. Punapaidat olivat pelanneet vähän aiemmin myös tappiollisesti Detroit Red Wingsiä vastaan, mutta silloinkaan numerot eivät vastanneet tapahtumia jäällä. Ottelun olisi pitänyt päättyä albertalaisten voittoon. Calgary Flamesin tekeminen on ollut yhä laadukasta, vaikka vierasjoukkueen uusimmat tulokset ovat jääneet epäonnisesti heikoiksi. Liekkipaidoilla on hyvät saumat palata pian voittoihin, ja kanadalaiset ovat kertoimiaan isompi ennakkosuosikki.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.