Anaheim Ducks – Winnipeg Jets vihje ja kertoimet

Anaheim Ducks – Winnipeg Jets
Honda Center
24/03/2023 – 04.00

Vihjemedia vihje – Winnipeg Jets voittaa – Kerroin 1.77* Bet365

(Kertoimet vedettiin 23/03 klo. 14.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Anaheim Ducks voittaa4.45*3.75*4.03*
Tasapeli4.80*4.25*4.81*
Winnipeg Jets voittaa1.58*1.77*1.70*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Anaheim Ducks on pelannut yhä surkean kauden, esiintynyt huonosti ja kokenut myös viime aikoina suureksi osaksi vain tappioita.
  • Anaheim Ducks on esiintynyt jälleen parilla viime kierroksella heikosti ja sai muun muassa viimeksi selkäsaunan Calgary Flamesilta.
  • Anaheim Ducksilta odotettiin kauden alussa kiistatta enemmän, mutta kotijoukkue on ollut kaikilla osa-alueilla yllättävän vaatimaton.
  • Anaheim Ducks on esiintynyt myös viime aikoina maaliodottamien valossa heikosti, ja uusinkin tappio tuli maaliodottamissa ansaitusti.
  • Winnipeg Jets pelaa paikoista Läntisen konferenssin keskikastissa ja on vahvoilla yltämään Keskisessä divisioonassa neljän joukkoon.
  • Winnipeg Jets on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti St.Louis Bluesia vastaan ja koko pistepotilla Arizona Coyotesista.
  • Winnipeg Jets ei ole pelannut viime aikoina missään tapauksessa loistavasti, mutta vierasjoukkueella on nyt hyvät saumat juhlia voittoa.
  • Winnipeg Jets on ollut runkosarjassa niin selvästi Anaheim Ducksia parempi, että vieraiden tulee olla selvän ennakkosuosikin roolissa.
  • Pelivalinnat tehdään Winnipeg Jetsille, jolle löytyy hyvää pelattavaa. Winnipeg Jets lähtee otteluun noin 60 prosentin voittajaehdokkaana.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat Anaheim Ducks ja Winnipeg Jets. Kotijoukkueen kausi on mennyt täysin penkin alle, sillä isännät eivät ole onnistuneet myöskään viime aikoina yksittäisiä otteluita lukuun ottamatta ja kokeneet pääasiassa vain tappioita ja ongelmia kaukalon molemmissa päissä. Ankkalaumalta odotettiin huomattavasti nähtyä enemmän, mutta lintuparvi on esiintynyt heikosti ja kokenut taas kahdella edellisellä kierroksella tappiot Vancouver Canucksia ja Calgary Flamesia vastaan. Viimeksi ottelu oli pitkälti ohi jo toisen erän alussa. Henkinen selkäranka ei vain kestä. Anaheim Ducks on pelannut myös maaliodottamissa huonosti, joten kotijoukkue on saanut pitkälti ansaitsemansa. Isänniltä on vaikea odottaa myöskään tulevissa otteluissa juuri nähtyä enemmän. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella tappion St.Louis Bluesia vastaan ja voiton Arizona Coyotesista. Uusin voitto irtosi odotetusti ja datassa ansaitusti. Kanadalaiset eivät ole esiintyneet viime aikoina kaksisesti, mutta vieraat palasivat voittojen pariin ja ovat nyt selkeitä ennakkosuosikkeja.

Kotijoukkue kokenut myös viime aikoina pääasiassa tappioita ja vaikeuksia

Anaheim Ducksin runkosarjasta ja koko kaudesta ei ole jäämässä lapsille juuri mitään kerrottavaa. Kotijoukkueen pelaaminen ja menestyminen ovat jääneet myös viime aikoina hyvin vaatimattomiksi. Ankkalauma on saanut yksittäisiä voittoja tai muita onnistumisia, mutta lintuparvi on ollut muuten yhä surkeassa pelivireessä ja esiintynyt onnettomasti. Anaheim Ducks on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella jälleen uusien tappioiden parissa, ja esimerkiksi viimeksi tullut tappio ei jättänyt sijaa selittelyille myöskään maaliodottamien näkökulmasta. Vastustaja oli selvästi parempi miehistö ja ratkaisi ottelun monien papereissa jo heti toisen erän alussa. Sentään hieman aiemmin oli tullut yksittäinen voitto Columbus Blue Jacketsista, mutta se oli myös vastustajan heikkoutta. Anaheim Ducksilla olisi ollut paperilla ehdottomasti saumat parempaan, mutta kotijoukkue on pelannut yhä jo hyvän aikaa ilman pisteiden tarvetta tai odotuksia pitkälti yhtä heikosti kuin aiemmin. Isännillä ei mikään puolla muutosta kohti parempaa, ja Ankkalauma on lähellä kokea uuden tappion.

Kanadalaiset palasivat voittojen pariin ja ovat nyt lähellä täyttä pistepottia

Winnipeg Jets ei ole esiintynyt viime aikoina kaksisesti, vaikka vierasjoukkue nappasi viimeksi odotetun ja maaliodottamien valossa ansaitun voiton Arizona Coyotesista. Kanadalaiset ovat saaneet myös edellisillä kierroksilla voittoja ja kaatoivat esimerkiksi jatkoilla Nashville Predatorsin, mutta manitobalaisten paras pelivire on ollut kadoksissa ja tekemisen taso ei ole ollut niin hyvää kuin aiemmin. Viimeksi tullut voitto teki kuitenkin hieman kadoksissa olleelle fiilikselle ja itseluottamukselle hyvää. Maalinteossa onnistuttiin kahdesti heti lähes ensimmäisellä kympillä. Winnipeg Jets on pelannut runkosarjassa niin vahvasti Anaheim Ducksia paremmin, että vierasjoukkue on myös hieman laskuusuuntaan menneen pelivireensä johdosta selkeän ennakkosuosikin asemassa. Kanadalaiset ovat saaneet paljon enemmän onnistumisia, olleet maaliodottamissa oleellisesti vahvempi miehistö ja esiintyneet muutenkin pieniä ajanjaksoja lukuun ottamatta isäntiä paremmin. Winnipeg Jetsille on luvassa laadukasta pelattavaa, sillä vierasjoukkueen kuuluu olla kertoimiaan isompi ennakkosuosikki.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.