Anaheim Ducks – Dallas Stars vihje ja kertoimet

Anaheim Ducks – Dallas Stars
Honda Center
05/01/2023 – 05.00

Vihjemedia vihje – Dallas Stars voittaa – Kerroin 1.88* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 04/01 klo. 11.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Mr Green
Anaheim Ducks voittaa3.90*3.50*3.50*
Tasapeli4.65*4.25*4.25*
Dallas Stars voittaa1.69*1.83*1.88*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Anaheim Ducks on pelannut surkean kauden, esiintynyt heikosti ja löytyy myös tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeistä edeltävältä paikalta.
  • Anaheim Ducksin onnistumiset ovat olleet kauden mittaan vähissä, ja kotijoukkueen tekeminen ei ole tarjonnut juuri parempia saumoja menestyä.
  • Anaheim Ducks on ollut myös viime aikoina onnettomassa pelivireessä, sillä kotijoukkue on kärsinyt yhtä lukuun ottamatta taas pelkkiä tappioita.
  • Anaheim Ducks on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella kurjissa ja selkeissä tappioissa Nashville Predatorsia ja Philadelphia Flyersia vastaan.
  • Dallas Starsin tilanne on täysin päin vastoin kuin Anaheim Ducksilla, sillä vierasjoukkueella on kulkenut edelleen hyvin ja sijoitus konferenssin toisena.
  • Dallas Stars on saanut myös viime aikoina pääasiassa vain voittoja ja esiintynyt hyvin edukseen. Vierasjoukkueen pelivire on jatkunut todella vahvana.
  • Dallas Stars hävisi viimeksi niukasti Los Angeles Kingsiä vastan, mutta tähtipaidat ovat saaneet muuten joulun aika mukaan lukien jälleen vain voittoja.
  • Dallas Starsin kuuluu olla myös Anaheim Ducksin vieraana vahva ennakkosuosikki. Anaheim Ducks lähtee otteluun noin 56 prosentin ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Anaheim Ducks ja Dallas Stars. Kotijoukkue on pelannut onnettoman kauden, esiintynyt edelleen heikosti ja saanut onnistumisia vain hyvin niukasti. Isäntien tilanne jatkuu vaikeana, sillä Ankkalauman menestyminen on jäänyt vaatimattomaksi ja toisaalta peliesitykset eivät ole tarjonneet mahdollisuutta saada juuri parempia tuloksia. Anaheim Ducks on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella rumasti tappiollisesti Nashville Predatorsia ja Philadelphia Flyersia vastaan. Kotijoukkueelle tehtiin taas kahdessa ottelussa iso määrä maaleja. Isännät olivat jäädä viimeksi kokonaan maaleitta, mutta lopussa tuli edes yksi kavennus. Toki sillä ei ollut mitään merkitystä. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden ja jatkaa edelleen vahvassa tilanteessa. Tähtipaidat ovat esiintyneet hienosti edukseen ja saaneet myös viime aikoina yhtä työtapaturmaa lukuun ottamatta vain voittoja. Viimeksi pelattu ottelu päättyi Los Angeles Kingsin niukkaan voittoon. Vieraat ovat olleet muuten taas kovassa iskussa ja lähtevät myös tulevaan otteluunsa hyvästä tilanteesta.

Jatkuvatko kotijoukkueen isot vaikeudet myös seuraavassa ottelussa?

Anaheim Ducksin kaudesta on jäänyt toistaiseksi vain vähän kerrottavaa. Kotijoukkue on ollut lähes ottelusta toiseen huonossa pelivireessä, kokenut runsaasti vaikeuksia ja majailee taas läntisen konferenssin viimeisten joukossa. Ankkalauma on esiintynyt vain satunnaisesti ajoittain hyvin ja tarjonnut itselleen kunnon mahdollisuudet saada nähtyä parempaa menestystä. Isännät eivät kuitenkaan ole onnistuneet muuten yhtään ja kokeneet taas viime aikoina yhtä lukuun ottamatta vain tappioita. Viimeksi ottelu Philadelphia Flyersia vastaan päättyi vastustajan kolmen maalin voittoon. Iltaa edelsi tappio viiden maalin erolla Nashville Predatorsia vastaan. Molemmat tappiot olivat oikeutettuja. Anaheim Ducksin tilanne on sen verran vaikea, että kotijoukkueelta on vaikea odottaa ainakaan nopeasti mitään merkittävää edistystä tai suuntaa kohti parempaa. Isännät joutuvat seuraavalla kierroksella jopa entistäkin vaikeampaan paikkaan ja lähtevät otteluun selkeänä altavastaajana. Anaheim Ducksin tekeminen on ollut niin vaisua, että kotijoukkueelle on helppo luvata näillä otteilla lisää vaikeuksia.

Vierasjoukkue pelannut mainion kauden ja ollut yhä hienossa pelivireessä

Siinä missä Anaheim Ducks on ollut läntisessä konferenssissa onnettomassa pelivireessä, niin samaa ei voi sanoa Dallas Starsista, sillä vierasjoukkue on pelannut täysin päinvastaisen kauden. Tähtipaidat ovat olleet hienossa pelivireessä ja esiintyneet vahvasti edukseen saaden myös viime aikoina yhtä lukuun ottamatta vain voittoja. Vieraat ovat tehneet hienoa jälkeä ja lähtevät myös tulevaan otteluunsa vahvasta tilanteesta. Dallas Stars esiintyi viimeksi tappiollisesti tiukassa maalin ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan, mutta vierasjoukkue on saanut muuten taas vain voittoja. Tähtipaidat nappasivat edellisen voittonsa San Jose Sharksista. Sitä edeltänyt voitto tuli Minnesota Wildiä vastaan. Dallas Starsin pelaaminen on ollut monella osa-alueella parempaa kuin Anaheim Ducksilla, ja vierasjoukkueen kuuluu olla myös tien päällä kiistattoman ennakkosuosikin asemassa. Tähtipaidat eivät pääse otteluun yhtä tuoreilla jaloilla kuin isännät, mutta tasoero on siitä huolimatta selkeä. Yksi läntisen konferenssin kärkiryhmistä pelasi viimeksi edellisenä yönä mainitun taistonsa Los Angelesissa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.